Bladwijzers

Football Manager

Alternatieve namen: Football Manager

Manager Voetbal online - is een sport online strategie die interessant voor fans van voetbalwedstrijden zal zijn. Deze wedstrijd is ontwikkeld door Sports Interactive en is een regelmatige reeks, de beroemde serie van voetbal Football Manager, die al in 1992 begon (onder de naam Championship Manager). Dit spel was de eerste die het management van een voetbalteam heeft uitgevoerd ...

Om te beginnen met het spelen van het spel online manager voetbal, moet Registratie manager voetbal, luidt als volgt: om het spel te houden die u nodig activeren op de homepage of via deze link http://store. Steampowered. nl / about /, downloaden online gaming platform Steam, waarmee je het spel kunt starten. Feitelijk spel manager voetbal aanmelden.

Systeemvereisten voor het installeren van Internet platfomy Steam:

- Windows XP, Vista of 7;

- 512 MB RAM

- Processor met een klokfrequentie van 1 GHz of hoger.

Voor Mac - Intel Mac OS X Leopard 10. 8, Snow Leopard 10. 3 of hoger.

Het wordt sterk aanbevolen twee-knops muis, en takzhe1 GB vrije ruimte op de harde schijf en

Breedband internetverbinding.

Online spel Football Manager biedt om op te treden als een voetbaltrainer van een van de voetbalclubs. De keuze is breed, zoals u zal worden aangeboden meer dan vijftig landen van de planeet, want dat zou zijn om een ​​club van de grootste competities over de hele wereld kiezen.

Online game manager voetbal heeft een goed genoeg voor hulp en training. Dankzij de informatie in dit systeem bent u in staat om te begrijpen wat er gebeurde in dit spel. Ondanks het feit dat dit systeem in de eerste plaats is bedoeld voor beginners, ervaren spelers, kan deze informatie ook nuttig zijn, als manager voetbal online spel wordt voortdurend verbeterd, en elke keer lijkt het aantal nieuwe mogelijkheden. Met deze kennis zult u in staat om een ​​meer succesvolle en volledige spel te leiden.

In deze release van dit spel (manager voetbal 2012), zijn er een aantal vernieuwingen en verbeteringen. Hier zijn de basis, die ik nodig u uit om te ontmoeten

- De mogelijkheid om direct waar en wanneer u wilt;

- De mogelijkheid om deel te nemen aan transfers en contracten;

- Verbeterde prestaties Scouts;

- Verbetering van het bekijken van de 3D-engine mechanisme;

- Meer intelligente interface;

- Intonatie;

- De aanwezigheid van een nieuwe training regime.

Meer informatie over deze innovaties is te vinden op de officiële website van de Manager Football.

Naast deze vernieuwingen, heeft het spel manager voetbal online aanzienlijk gewijzigd veel meer aspecten, zoals het werk van de media, persconferenties, junior systeem en het systeem voor het creëren van nieuwe spelers. Daarnaast waren er veranderingen in de mogelijkheid om te integreren met sociale netwerken, de mechanica van de vriendschappelijke, management teams, en zelfs sommige aspecten van het spel. Voor meer informatie over elk van deze aspecten je kunt leren van een reeks video's die binnenkort beschikbaar op de officiële website van het spel zal zijn.

Speel het spel manager voetbal online je om verschillende problemen en het nemen van belangrijke beslissingen, zoals bijvoorbeeld die produceren op het veld, en wie om te vertrekken op de bank op te lossen. Je moet het spelen tactiek bepalen, maken vervangingen, instructies geven, kijken naar de wedstrijd ...

Als leider, manager voetbal te spelen moet je bij het uitvoeren van hun taken en buiten het veld. Bijvoorbeeld: om de selectie van de spelers voor games te maken, deelnemen aan transfers, om te communiceren met de pers, enz.

In manager voetbalwedstrijd zal interessant zijn, is het geen wonder dat dit spel is veruit een van de beste in dit segment. Dus als je geïnteresseerd bent in dit spel zijn, zal manager voetbal registratie kun je voelen als een voetbal pro!

Het doel van het spel, ik denk dat je te begrijpen, is om zo veel trofeeën winnen beker!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more