Bladwijzers

Voetbal Masters

Alternatieve namen: Voetbal Masters

Als je gek op sport spelletjes, en voetbal - uw hobby, dan is het spel Football Masters helpt u niet alleen langs de koude winter avond, maar ook een warme zomerdag. Immers, het is waanzinnig interessant project uit het Frans ontwikkelaars. En zelfs om de omvang van de super populaire FIFA dit project valt zo ver, dat hij erin geslaagd om zijn eigen doelgroep, die hem elk moment van het bezit te verwerven. Mooie graphics en gameplay perfect uitgevoerde trekken gamers uit de hele wereld zal toetreden tot ieders voetbal waanzin.

Football Masters online - spel genre dat spel critici ervaren karakteriseren als een MMORPG. MMORPG voetbal - interessant, is het niet? In tegenstelling tot de meer bekende voetbal games online, zal dit project je meer kracht geven. Dus nu kun je niet zomaar een voetballer of een trainer van een voetbalclub, voelt u zich als een echte voetbalmanager. Uw vakgebied wordt geassocieerd met voetbal, maar het spel niet hoeft na te denken over tactiek, moet je om goed te beschikken over de financiële zaken van de club. Dus, je merkt dat je meegezogen in de wereld van de politiek en economie. U moet bezighouden met de aanwerving van nieuwe voetballers, actief in de bouw en de financiële tactiek verstandig beheer van de club geld. Alle beslissingen hoe dan ook met betrekking tot uw club moet door je handen. U - de man in wiens handen de macht is geconcentreerd.

Aangezien dit een typisch project online, (heb je waarschijnlijk al moesten zich raden) in de Football Masters registratieproces zal nodig zijn om het spel te starten. Het spel interface is ingericht in het Frans en, helaas, dat het onmogelijk is om een ​​enkel woord in het Russisch te vinden. Echter, ingebouwde elke vertaler heeft gemakkelijk omgaan met een barrière van onbegrip door het geven u gratis toegang tot projectmanagement.

Rechts op de homepage die u beschikbaar om het inschrijfformulier zal zijn, na het vullen van waaruit u kunt beginnen naar Football Masters spelen.

Het is onwaarschijnlijk dat u in staat om vrienden uit eerdere postings expressie gaat halen (tenzij je een fan bent van Frans spellen), maar de vertaler zal helpen om te gaan met dit probleem. U moet uw gebruikersnaam, wachtwoord, en, volgens de traditie, e-mailbox.

Zal spelen spel Voetbal Masters zeer interessant zijn, omdat je beduidend grotere last van de verantwoordelijkheid komt te liggen. Uw belangrijkste taak - om het welzijn van hun eigen club te verzekeren. Hoe? je moet denken aan het zelf. De enige aanwijzing - in de strijd tegen alle goed. Dus, kunt u zoeken naar sponsors, verbeteren en ontwikkelen van het stadion, het huren van de meest getalenteerde spelers en nemen deel aan verschillende wedstrijden.

U zult in staat zijn om deel te nemen gratis Football Masters in serieuze wedstrijden en vriendschappelijke wedstrijden. Concurrenten kunnen je vrienden gamers uit de hele wereld.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more