Bladwijzers

Forge of Empires

Alternatieve namen: Forge of Empires

Online spel Forge of Empires, begint als een spannende strategie die plaatsvindt in het stenen tijdperk. De speler zal je stad ontwikkelen, bouwen unieke woning en onderzoek doen, geleidelijk aan het verplaatsen van het ene tijdperk van de mensheid in een andere.

System eisen om te spelen in de Forge of Empires gevraagd als volgt:

 • Processor-2,33 GHz
 • RAM-1 GB
 • Disk Space 100 mb
 • System - Windows XP, Mac OS X 10. 6

Forge of Empires registratie begint meteen, met de entree op de officiële website van het spel. In de"inschrijven"vult persoonsgegevens:

 1. Bronze Age - stapel woning gorcharnya, speren, wiel bouw, chalets, sling, landbouwwerktuigen, de teelt, paardrijden, gebouw met een rieten dak, steen verwerking, houtbewerking, falanx, smeden, het onderwijs, ambacht paden, belegering wapens, het brouwen, bemesten met mest.
 2. Game Name
 3. Password
 4. E-mail
 5. Select Wereld Arvahall / Brisgard
 6. Compliance met de rules

Forge of Empires online te spelen, moet je de ontwikkeling van de wetenschap en het ontdekken van nieuwe technologieën, in te gaan op het nieuwe tijdperk en de openstelling van nog meer nieuwe things

 • Iron Age - een huis met een pannendak, architectuur, ploeg, vee, optocht, verwerking van grondstoffen, het smelten van ijzer, ambachtelijk vakmanschap, landbouw, cottage, schieten boogschieten, riolering, het slachten van dieren, militaire tactiek, fortificatie, wiskunde , baden, ploeg, commando-keten.
 • Early Middeleeuwen - betimmerd, looien, multi-verdiepingen tellend gebouw, gieten, paard schutter, economie, de bijenteelt, steengroeven, hotel, politie, huurlingen, leerbewerking, huis schindeldak, zware cavalerie, gepantserde infanterie, aquaduct, penalty, vruchtwisseling, fysica, de toepassing van meststoffen, de monarchie.
 • High Middeleeuwen - contra-strategie, kwaliteit van de producten, de alchemie, kruisboog, gilden, het inblikken, de thuisbasis van zandsteen, monotheïsme, handelsroutes, chemie Indices, ridderlijkheid, ontbossing, graanschuur, zware bepantsering, water wielen, geneeskunde, stedelijke herenhuizen, zware belegering geweren en ziekenhuizen.
 • Later Middeleeuwen - Metaalbewerking, kraan, biologie, aristocratie, cartografie, hoeve, zwaarden met twee handen, nieuwe handelsroutes, reservoir, lang ui, productie, intelligentie, tactiek cavalerie, typografie, optica, hoger onderwijs, slag, het brouwen van boiler, appartement huis, knaagdier, buskruit.

In Forge of Empires spelen betekent ook met andere spelers om samen te werken door hen bepaalde dingen in ruil voor wat je nodig hebt, of het nemen van hun suggesties. Forge of Empires online spel met uitstekende graphics en animaties. Tijdens het gevecht zich niet te vervelen!

Forge of Empires downloaden geen moeite, en spelen op je vrije tijd, op elk gewenst moment. Maar! In de online modus, wacht je vrienden die niet op de gedownloade versie...

 

Forge of Empires Online registratie