Bladwijzers

Fundering

Alternatieve namen:

Stichtingsstrategie en stadsbouwsimulator, twee in één. De game heeft prachtige 3D-graphics in cartoonstijl. De muziek is goed gekozen voor het tijdperk dat in het spel wordt weergegeven. De stemacteurs van dieren en mensen geven het spel een bijzondere rustieke charme.

In het spel creëer en ontwikkel je een kleine nederzetting.

Begin met het spelen van Foundation - je moet de juiste plaats kiezen om de eerste gebouwen te bouwen. Idealiter zou het niet te ver van verschillende bronnen van bronnen moeten worden geplaatst.

De bevolkingsgroei vindt hier niet op de gebruikelijke manier plaats. Meestal in soortgelijke spellen is een overmaat aan woongebouwen voldoende en dit garandeert een toename van de bevolking. In dit spel wordt alles realistischer gedaan. De bevolking neemt aanzienlijk toe als gevolg van migratie, en om mensen naar uw nederzetting te laten migreren, moeten ze de mogelijkheid hebben om in hun levensonderhoud te voorzien en meer. Het zijn banen die de bevolking aanzienlijk kunnen doen toenemen.

Houd bij het bouwen rekening met hun aurakleur. Industriële gebouwen hebben een rode uitstraling, wat betekent dat dergelijke objecten niet in de directe nabijheid van woongebouwen mogen worden geplaatst. De zagerij die in de buurt van het huis werkt, veroorzaakt veel hinder met zijn lawaai.

Sommige gebouwen hebben een groene uitstraling. Dergelijke constructies verhogen daarentegen het comfort van woongebouwen. Zo is het zeer wenselijk om een waterput in de buurt te hebben, zodat bewoners niet ver hoeven te gaan voor water.

Het is niet zo eenvoudig, de balans bewaren. Als de werkplek te ver van huis is, houdt de bevolking ook niet van deze locatie.

Bovendien moet je nadenken over het feit dat de bronnen in de buurt waren. Je kunt bijvoorbeeld midden in de stad een steengroeve bouwen en deze zal zelfs functioneren. Maar het zal erg traag zijn om de steen te ontginnen, omdat de arbeiders de steen van ver moeten dragen.

Je zult veel activiteiten hebben in het spel

Lood:

  • Veldverwerking
  • Mijnbouw
  • Bouw en verbetering van gebouwen
  • Handel
  • Zorg ervoor dat de bevolking niets nodig heeft

Hier is een gedeeltelijke lijst met belangrijke dingen die u moet doen.

Het spel is verslavend, ondanks al deze problemen vliegt de tijd ongemerkt voorbij. Het is mogelijk om de spelsnelheid te wijzigen.

Alle dorpelingen hebben een rang. Door de rang van bewoners te verhogen, kun je bijvoorbeeld geavanceerdere woongebouwen bouwen.

Maar haast je er niet in. Boeren van lage rang wonen bijvoorbeeld in één huis met een vrij groot aantal gezinnen. Naarmate de rang stijgt, zal elk van de families een apart huis willen hebben. Je hebt misschien niet genoeg middelen om zoveel gebouwen tegelijk te bouwen en het aantal tevreden inwoners zal aanzienlijk afnemen. Ontevreden bewoners kunnen zelfs je dorp verlaten.

Welke van de gebouwen beschikbaar zijn voor constructie, wordt bepaald door drie parameters.

  1. Mensen
  2. Koning
  3. Kerk

Bekijk welke van de parameters u moet verbeteren om complexere nieuwe gebouwen te kunnen bouwen.

Foundation gratis te downloaden op PC, helaas is er geen manier. Je kunt de game kopen op het Steam-platform of op de officiële website.

Installeer het spel en begin nu met het bouwen van je dorp!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more