Bladwijzers

Fragorii

Alternatieve namen: Fragoria

Fragorii Online - browser based multiplayer online game, kosteloos, uit de pen van Rusoftvar en genre in verband met de RPG-games. Bij de uitvoering van game-ontwikkelaars zijn afkomstig uit de buurt van de standaard fantasy thema, en, zoals later bleek, een goede reden voor. Online game Fragorii perfect voor iedereen die al moe van de eeuwige oorlog elven en orcs, dwergen en ondoden.

Doe mee met het spel Fragorii duurt niet lang en het proces is het voor iedereen duidelijk. Het enige wat u hoeft te doen - om de account naam, e-mailadres en wachtwoord beveiliging in te voeren om toegang te krijgen tot uw account. Het spel is onderdeel van het spel bedrijf mail. ru, wat betekent dat het hebben van een rekening van andere spellen van dit bedrijf, kun je het spel spelen online Fragorii zonder opnieuw te registreren. Hoe dan ook, na uw e-mail adres e-mail met de bevestiging dat de registratie Fragorii voltooid, kunt u veilig het spel te starten.

Opgemerkt moet worden dat Fragorii online spel dat je kunt spelen niet alleen vanuit de browser in de vroege ontwikkeling van het project, in aanvulling op de browserversie werd gepland en de release van haar eigen client. In dit spel krijg je een duik in de geschiedenis van onze voorouders - de Slaven, voelen dat hun identiteit, aan de houten gebouwen genieten met srubs als deze uitgegroeid tot een van de helden die zijn een geweldig alternatief voor alle helden van verveeld-ridders.

Het universum geeft ons Fragorii spel online, maar bezaaid met allerlei puzzels en mysteries, behoudt oude stammen vreemd gevangen in de game wereld duizenden jaren geleden. Zeer serieus moeite de ontwikkelaars van het systeem van de kerkers, monsters die aanzienlijk hoger zijn dan hun tegenhangers in sterkte bij het oppervlak van de aarde zijn. Maar dit wordt gecompenseerd door een grote hoeveelheid ervaring en de kracht van artefacten die kan worden verkregen als een beloning voor hun uitroeiing. Sootvetstvennoi meer geld je kunt verdienen door het strippen van een paar voorbeelden. Al deze geheimzinnige orakels en mysterieuze dingen in de kerkers - zijn de overblijfselen van een oude cultuur mysterieuze wezens bezitten goddelijke macht en vul de wereld met een arsenaal aan verschillende Fragorii mysteries en geheimen die het zal aan u te openbaren. Speel het spel online Fragorii oproep aan alle liefhebbers van interessante en intrigerende verhalen, omdat de verhaallijn in het spel waardig bijna perfect te noemen.

De tijd ging voorbij, de winter veren werden vervangen en onontgonnen wereld Fragorii pioniers begon te vestigen. Opgetrokken enorme steden groeide op en werd sterk en hele beschavingen leven schijnbaar aangepast. Maar op een gegeven moment, breken alle levende en niet-levende explosie deed zich voor in de uitgestrekte spelwereld, en de echo van het was in elke hoek van het Magic Kingdom gehoord. Dit gaf geboorte aan een kolossale explosie onblusbaar vuur dat brandde dag en nacht, en gedoofd zo plotseling als ze verschenen. Vrij snel werd duidelijk dat een storing als gevolg van de brand zelf heeft geleid tot de onbekende plaats dat iedereen dacht een dodelijke val, want iedereen komt naar hem, werd hij voor eeuwig verloren.

Na enige tijd in het koninkrijk Fragorii begon een echte epidemie, gemuteerde dieren, en in de bergen rechtstreeks uit de steen begon vyrostayut kristallen, het vinden van die mijnwerkers toegeschreven ze naar de alchemisten. Na enige tijd, hebben wetenschappers geleerd om te maken van deze mysterieuze ras teleportatory.

Class-systeem in het spel is zo ontworpen dat specialisatie, als zodanig, bestaat niet in het spel. Er zijn slechts twee algemene klassen - warrior en mage, bepalen je gedrag in de strijd. Maar al het andere - dit is uw vermogen om een ​​bevoegde tactiek van gevechtshandelingen te bouwen en te anticiperen op voorhand de tegenstander. Vaardigheden in het spel geïmplementeerd, zodat je een level, je karakter verhoogt een bepaalde vaardigheid met welk wapen of vaardigheid in verdedigen.

Verdien ervaring kan niet alleen in de strijd, maar ook voor bepaalde taken. Net naast beloningen in de vorm van ervaring in quests die je kunt zelfs een wapen of materiaal te krijgen met succes voltooien.

Fragorii spelen dat je niet alleen prettig, maar ook interessant, vangt de authenticiteit ervan. Registreren en duik in de wereld van magie en mysterie Fragorii!

 

Fragorii online registratie