Bladwijzers

Fritz 13. Iedereen kan Kings

Alternatieve namen: Fritz 13. Iedereen kan Kings

Processor: PC Intel Core 2 Duo, 2. 4 GHz

RAM: 3 GB

Video Card: 512 MB

Fritz 13. Alle koningen zijn - dit is de laatste gebruiker wijziging ernstige schaakprogramma, opgericht in de vroege jaren '80 van de vorige eeuw. Op de ontwikkeling van een multiprocessor computer programma werkte slechts twee Duitse ingenieur Franz Morsch en Mathias Feist.

Path Fritz 13

Fritz 13 programma, dat iedereen kan kopen een amateur schaken veldslagen en test je vaardigheden in een van de oudste en meest complexe games gemaakt door de mensheid, tot voor kort werd alleen gebruikt voor de opleiding van professionele spelers. De eerste versie van het programma, dat een directe afstammeling van Fritz Chess 13 werd, werd in de 80 e jaar, en het duurde ongeveer 10 jaar om een ā€‹ā€‹volwaardige computer tegenstander voor de beste spelers in de wereld te creĆ«ren. Reeds in 1995, op een geĆÆmproviseerde concurrentie tussen computer schaakprogramma's (geleide en dergelijke) verbeterde wijziging programma genaamd Fritz 3 werd erkend als de onbetwiste kampioen door het verslaan van de meest geavanceerde in de wereld op dat moment, de computer Deep Blue. Na slechts zeven jaar hield zijn eerste wedstrijd volgende generatie schaken robot met een man die wereldkampioen in het klassieke schaak Vladimir Kramnik werd, en de confrontatie eindigde met een gelijkspel 4-4. Een jaar later, de confrontatie eindigde in een gelijkspel met Garry Kasparov eerste driedimensionale versie van een schaakprogramma. Eerste nederlaag van profschaker werd toegepast in 2006 en het werd allemaal hetzelfde, Vladimir Kramnik, die een van de dichtstbijzijnde voorouders Fritz 13 verloren. Alle koningen zijn 4-2, maakte een ernstige fout in een van de partijen.

Commerciƫle versie

Na de overwinning op een van de meest getalenteerde spelers van onze tijd, heeft een computerprogramma bewezen dat recht neemt een vooraanstaande plaats in de diverse ranglijsten vergelijkbaar programma. In 2009 werd de eerste versie van het programma beschikbaar voor openbaar gebruik, en twee jaar later kwam de eerste commerciƫle modificatie en Fritz 13, die iedereen en kon kopen onafhankelijk testen hun kracht in de confrontatie met een van de sterkste schaken robots gemaakt door de mens.

Vriendelijke robot

Fritz Chess 13 verschillende handige en intuĆÆtieve gebruikersinterface met een groot aantal instellingen, waaronder veranderingen in vermogensniveau van computer tegenstander, verschillende varianten van schaakstukken. Bovendien kan de gebruiker de weergave wijzigen door drie-dimensionale en twee-dimensionale weergaven. Alle bewegingen worden geregistreerd tijdens het spel, en je zal altijd in staat zijn te beoordelen waar een vergissing of, omgekeerd, goed gespeeld. Alle resultaten kunnen worden geĆ«xporteerd voor verdere evaluatie. Het spel is meer dan 10 vermogensniveaus van computer tegenstander, het schakelen tussen die u zelf zal haar vermogen aan te passen, het verbeteren van hun vaardigheden spel.

Onderwijs

Voor beginnende schakers en voor degenen die het niet erg om hun vaardigheden te verbeteren, is het spel meer dan zes uur aan trainingsvideo's te bieden, bij het opstellen van die werd bijgewoond door internationale professionele trainers en spelers van wereldklasse heeft. Het is de beschikbaarheid van leermiddelen en het maken van een schaak-programma is niet alleen een geweldige manier om tijd door te brengen in een confrontatie met een waardige tegenstander, maar ook een goede tutorial die kan in de praktijk om je voor te bereiden voor een vergadering van het schaakbord.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more