Bladwijzers

From Dust

Alternatieve namen: From Dust

Processor: Intel Core 2 Duo @ 2. 0 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4400 +

RAM: 1 GB

Video: 256 MB

Disk Space: 4 GB

From Dust - een strategie spel in real time met enkele arcade besturing. Vanaf het begin, zullen we een beetje idool, die gelooft in een kleine groep met een donkere huidskleur inboorlingen voelen. Passage van spel From Dust zal altijd gepaard gaan met vertoningen van de meeste Indiase rituelen gehouden in je eer. Zodra je hoort de bekende melodieën, ziet u een dozijn arme inboorlingen, weet je - ze hebben uw hulp, uw steun en de steun nodig hebben, omdat zij geloven in je, vertrouw je impliciet.

Hoog doel

From Dust, die een zeer interessante en spannende spelen, vertel ons over het grote doel smuglokozhih inboorlingen die het nodig te vinden en te verkennen van de erfenis van de voorouders achtergelaten over de hele spelwereld. Hier en geheime vaardigheden waarmee u de krachten van de natuur en belangrijke informatie over de wereld te beheersen. Op zoek naar dat erfgoed, zal u samen met hun afdelingen leren tientallen afzonderlijke eilanden, waar je eigenlijk naar wat een echte God te tonen.

Vermogen

Alle walkthrough From Dust zal worden gevuld met demonstraties van kracht godheid, waar we het terrein zal veranderen, laat de rivieren terug, bomen planten en tuinen van de woestijn en afvoer moerassen. Echter, het effect op onze kinderen, wij, helaas, kunnen we niet. Het enige wat we kunnen doen is hen te laten weten dat het pad naar de dichtstbijzijnde altaar waar het volgende bericht is oud, opgesloten en moeten wachten. Het zijn deze altaren en portalen die ons naar een ander eiland kunnen sturen en is het belangrijkste doel van elk van niveaus van het spel. Totaal op elk niveau zijn vier van dergelijke altaren en een doorgang naar het volgende niveau. De toegang tot deze gesloten is en je moet al zijn goddelijke dapperheid maken om hun trouwe inboorlingen houden om het volgende bericht. Verander de spel wereld mogelijk met een kleine cursor in het midden van het scherm. Willen we een oase te maken, de woestijn is voldoende om water giet indien nodig naar het meer te maken, dan met zand zegel uit de baai, en zo etc. Huis en het grootste probleem, doe bewoonbaar gebied rond de altaren totems en de weg openen naar de volgende.

Elemental Vermogen

Oorspronkelijk From Dust, spelen, dat zou niet erg moeilijk zijn om niet voor de speler ernstige problemen worden gebracht. Maar met de ontwikkeling van het perceel, zal de krachten van de natuurlijke elementen meer serieuze testen slip, en de laatste dagen godheid moeten serieus zweten. Sterke water stromen worden gemakkelijk verspreid licht zand dammen en onvriendelijk flora zal een ernstige overlast bezorgen. Vuur zal ontsteken bomen rondom, stralen en water zal barsten van het vuur en al deze specifieke functies worden gebruikt. Wild bommen zal een perfect hulpmiddel voor het leggen van passes in de rotsen zijn. Langs de weg, zal nauw moeten en hun wijk kijken, om hun nederzetting in de buurt een van de altaren te breken. Hun kleine nederzetting is gewoon een magneet voor natuurrampen en u als hun beschermheilige godheid en tijdig te zoeken naar manieren om hen te beschermen moeten zijn. Na het verloren dorp een mislukking van je missie zal zijn.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more