Favorieten

FTW

Alternatieve namen: FTWars

Online Game FTW - gratis browser MMORPG, die drie spelstijl: PvP («speler en speler»), PvE («speler & Milieu") en RvR («& koninkrijk koninkrijk") . Zelf uit te proberen in deze nogal humoristische speeltje, moet u beschikken over:

1) PC met het besturingssysteem, niet minder dan XP (service pack 2) / 2000 (Service Pack 4) / ME;

2) de nieuwste versie van de browser Mozilla Firefox.

Om het spel moet je naar de registratie pagina FTW, gelegen op de officiële website van het spel te starten.

Doe mee met het spel FTW waanzinnig makkelijk. Geef

• uw e-mail;

• wachtwoord;

• de naam van de held;

• Selecteer een van de twee races ...

... En dat alles! Je de weg vrijmaken om te studeren. Stap FTW online registratie niet elke download klanten verplichten. Ja, en eventuele updates, ernstige verkeersongevallen consumptie en riltayma in het spel zul je niet zien. De reden is dat de FTW online - gratis browser spel, zoals hierboven vermeld. En laat het schema is niet verblindende pracht, maar het oog, allemaal goed, aangenaam. Fatsoenlijk plot en goed ontwikkeld in-game sociale component tot de verbeelding van elke moderne schonere motor met 3D-charmes, afleiden van de belangrijkste aansporen - 'live' communicatie. En hier is het belangrijk. Speel het spel online moet je FTW en de Australiërs, en IJslanders, Amerikanen en anderen, verschillende nationaliteit, beroep en status in de maatschappij. Die ongetwijfeld voegt slechts ontroering aan de gameplay.

Speel het spel online moet je FTW of Dendrunom of mechanische. En die en anderen kunnen bogen op een eigen kleur, persoonlijkheid parameters, interface en gebouwen. Bont mobiel, graag gaan orde en leven onder een totalitair regime. In tegenstelling, de trage en ingewikkelde Dendruny zeer vrijheidslievende, en omdat hun leven verloopt in meditatieve anarchie. Mechanische godheid staat Nanonirvana, Dendrunov - Eeuwig Fruiting Pinocchio. Uitgaande van de zeer namen al een eigen, kunnen we concluderen dat het spel is niet zonder FTW online ironie, soms verrukt sarcasme of zelfs wat zwarte humor.

Lokaal vechtsysteem is niet ingewikkeld. Om FTW volle kunnen spelen, zal toetreden tot de strijd heel vaak. Om dit te doen, kiest u een slachtoffer (of de naam van zich te concentreren op het niveau) en de aanval. De strijd begint automatisch af op de 15e ronde te komen. Ontving meer dan verliezen aanzienlijke schade of iemand wiens leven "valt" onder de 20.

Originele dingen die verschillende kenmerken, kunt u kopen bij uw lokale winkel. Huisdier, zal je een beetje later beginnen, met de komst van voldoende ervaring. Sommige van de gebouwen gebouwd door u, zal voordelen opleveren: op het gebied van financiën, voorraadbeheer, vaardigheden.

In aanvulling op alles FTW spelen - het is niet alleen maar praten of vechten. Het betekent ook ... ja, het werk! Dendruny een inkomen te verdienen in de tuin, bont - op de transportband. Echter, bijzonder werk voor u persoonlijk, zal het niet maken. Alles wat nodig is - geef de tijd en blijven gaan over hun bedrijf. Betalingen die u ontvangt, zoals verwacht, aan het einde van het werk. U kunt ook verdienen door een aanval op andere spelers of het invullen van mini-quests. Echter, in het verleden, je kunt niet altijd krijgen het geld, maar elk ander nut, waaronder, en ervaring.

Dus, in het kort over het verhaal (en hoe meer plezier je zult alles te leren voor gameplay). FTW online spel biedt u in onvoorstelbaar ver sterrenstelsel ZaChuM (dat is, Muffe Kast Universe). Het was daar en werden gestuurd eerder hierin genoemde ras, zijn erkend als volstrekt hopeloos. Dendruny en bont de hele tijd op de rand van een meedogenloze oorlog. Bepaald meer op wiens kant je staat, en op - zet het lot van het universum FeTreeWar!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more