Bladwijzers

Toekomst Torpia

Alternatieve namen:

Game Future Torpia zal worden overgedragen aan u in de nabije toekomst. Deze strategie komt uit Duitsland. Fantasie gemengd met de werkelijkheid, maak je lang om enthousiast over deze game te krijgen. Je moet nieuwe gebouwen te bouwen, bouwen versterkingen, vaardigheden te ontwikkelen en nieuwe kennis opdoen. Aangenaam is het feit dat in de toekomst Torpia online je hoeft niet aan een extra bestanden meteen installeren nadat het registratie proces, zul je in staat om het spel te starten.

U zult in staat zijn om jullie planeet te decoreren volgens uw smaak. Verstoord, om nieuwe gebouwen te bouwen en hen dichter bij de maximale tot zijn idealen. In het spel moet je het leger in te voeren, te bouwen kazerne voor troepen en hen voor te bereiden voor de dienst. Nu zul je in staat zijn om hun toekomst te beheersen in Thorpe.

Net zoals in de meeste thans bestaande online games, is Future Torpia registratieproces nodig, anders kom je niet in staat zijn om toegang te krijgen tot het spel. Hoewel alle interface van het spel is opgenomen in het Duits, zal elk meer of minder ervaren gamer behandelen management. In principe, in de rechterbovenhoek van het scherm is er een checkbox verandering talen, maar op dit moment inactief blijft. Laten we hopen dat dit slechts de tekortkomingen modus beta (alleen in dit stadium van de ontwikkeling van het spel is nu), maar in de toekomst allemaal zal worden vastgesteld, en de Russisch-sprekende spelers zullen ook in staat zijn om te genieten.

1. Om het registratieproces te beginnen moet je de link «Jetzt Spielen», gelegen in het midden van het spel scherm te volgen.

2. Via de volgende link, ziet u voordat u het registratieformulier op de bovenste regel die wordt genoemd «Benutzername», moet u uw gebruikersnaam in te voeren geopend - deze naam wordt u in de toekomst Torpia spelen en je zal alle spelers te zien, zodat u zal behandelen systeem.

3. Lijn «e-mail», zoals je waarschijnlijk zelf kunt raden, moet u uw adres geldig e vullen.

4. In het volgende veld dat u nodig hebt om uw unieke wachtwoord opnemen om in te loggen op uw persoonlijke account. Proberen het zo veilig te blijven om het spel Toekomst Torpia was veilig spelen, en je bent niet bang dat uw account kan worden aangetast door fraudeurs.

5. De volgende fase - de keuze van het ras. Het spel is beschikbaar twee races: Mensen en Shivanery. Meer informatie over de races zullen we hieronder bespreken.

6. Om het systeem te controleren kon worden voltooid, moet u accepteren en akkoord met alle voorwaarden van de gebruiker akkoord dat je een vinkje kan maken in de voorkant van de set zinsnede «Ich habe dieAGB und ...».

7. Het verifiëren van de juistheid van het vullen, klikt u op "Gratis online spelen", of liever een grote groene knop met de tekst «Jetzt Gratis mitspielen». U ontvangt een bevestiging e-mail, klik op de link die erin staat.

Zoals hierboven vermeld, het spel is beschikbaar in twee races:

1. Mensen.

2. Shiva.

Als mensen allemaal in principe helder, sprekend van Shiva, is het vermeldenswaard dat deze vierarmige vreemdelingen, aanbiddende versieren alles om munten, parels en strikken. Speel Future Torpia gratis kan iedereen! Probeer het en u!

 

Toekomstige Torpia online registratie