Bladwijzers

Voetbal zonder regels

Alternatieve namen: Voetbal zonder regels

Voetbal zonder regels - computer simulatiespel. Meer bepaald binnenlands voetbal simulator, genaamd, in vertaling, Urban Freestyle Soccer. Voetbal spel zonder regels gepubliceerd in 2004, voor de fans van gratis voetbal. Als je graag voetballen met mijn vrienden in de tuin, dan is dit voor u, maar hier in de virtuele wereld. Maar al te reëel genoeg om de details. Het spel niet wordt gedurende vele jaren multiplayer nog hun fans een bepaald bereik verworven.

Game Urban Freestyle Soccer niet een grotere inspanning vergen. H is nog steeds een beetje vertrouwd is met de gameplay voor de wedstrijd is de moeite waard. Bezoek waar je een video review van het spel bekijken, en vervolgens op dezelfde locatie en kan Football downloaden zonder regels. En, natuurlijk, lees dit voorgelegd beoordeling.

Download Football spel zonder regels, kan niet veel ingewikkelder dan de gameplay zelf.

Het is allemaal echt wat er gebeurt op de Amerikaanse straten en steegjes waar de zogenaamde voetballen. In een spel zonder regels te voetballen die je tegenkomt op het karakter, wat op zich. Het team creëerde een campagne, aanwezig op de speelplaats. Het hele spel speelt zich zonder speciale regels. De belangrijkste en de enige regel is geldig doelpunt - scoorde toen de keeper.

Winst, niet vreemd, of bier, of gewoon je kennis die je hebt gewonnen. Lekker makkelijk.

Rond u regelmatig, standaard Amerikaanse markt, ergens in de tuin. Underfoot, natuurlijk niet het gazon en gewoon grond met kuilen voorkomen. Poorten zijn een iets overeenstemmingen vertonen. Wanden kunnen worden beschilderd met graffiti. En gewone mensen om je heen, luister naar rap fans en bier drinken. Elke speler kan verschillende trucs met de bal in ruil voor een bepaalde hoeveelheid punten.

Het spel heeft ook een aantal functies die ik wil benadrukken:

• traditie;

• Team;

• instelling;

• bal;

• commentator;

• training.

Tradities - een subset van de stedelijke tradities van het spel van het voetbal.

Teams - elk team heeft zijn eigen kenmerken en specifieke kwaliteiten.

Decor - super realistisch, passend bij de echte straten, werven, plaatsen.

Ball - van Adidas, die betrokken is geweest bij het WK in Korea en Japan.

Commentator - het niet-standaard uitdrukkingen.

Workouts - modus om de fijne kneepjes van het spel te verkennen.

Alles bij elkaar krijgt uiteindelijk behoorlijk spannend speeltje. Zonder speciale gameplay, maar grondige actie eenvoud zonder regels.

Wat betreft de graphics in het spel Urban Freestyle Soccer, het is op een uitstekend niveau. Groot beeld van het spel en alle personages, maar rondom is geen duidelijkheid. Beweging van de spelers op de beste manier, vooral bij complexe stunts kloppen de bal. Muziek, zonder twijfel, een soort - rap. Dat soort muziek fans te verzamelen op het veld.

Vreemd gevoel bij het spel heeft geen regels. Spelen en te ontspannen, maar om te beginnen met haast Urban Freestyle Soccer game download site.

Goed spel! Dank u voor uw aandacht!

 

Voetbal zonder regels