Bladwijzers

Galaxy Life

Alternatieve namen:

Een andere vertegenwoordiger Plinga Speel spel Galaxy Life. Zoals velen al weten, kan deze serie van games niet glimlach zelfs de sceptici maken. De essentie van het spel is pijnlijk simpel, en de graphics en zoete goedaardig nastolno die leren van hun kinderen over het spel, en vaak de ouders beginnen te registreren en te spelen. Inderdaad, dit spel - de perfecte manier om tijd te ontspannen en breng zonder na te denken over de betekenis van het leven moeilijk en frustrerend zijn eigen fantasiewereld. In sommige opzichten, Galaxy Life online riekt van de vele online applicaties Vkontakte en Facebook. Dat wil zeggen, simpel gezegd, dit spel is een prachtige manier om je vrije tijd in het voordeel van de ziel door te brengen!

En ja, als het gebeurt in bijna alle online games, Galaxy Life precies registratie is ook vereist. Het registratieproces kan worden vereenvoudigd in het geval dat u eerder te maken gehad met spelletjes Plinga, en je hebt geliquideerd in het systeem rekening. In dit geval kunt u gewoon inloggen onder zijn eerder opgenomen data en start het spel. En in het geval met alle games van Plinga Speel je iets extra's gedownload en geïnstalleerd hebben, het zal genoeg zijn gewoon met een account. Als je het spel wilt testen, klikt u op de "Try it."

1. Als u nieuw bent bij dit systeem zijn, moet u zich registreren. Indien gewenst, kan een speler inloggen met uw account op Facebook. Als u de wens om de game voor het sociale netwerk je niet binden, zult u vult het inschrijfformulier.

2. Alle ontwerpen van het spel is beter betaalbaar worden, kunt u de taal van de website in het Russisch, die kan worden gedaan door het veranderen van het selectievakje in de rechterbovenhoek van het spel venster (gewoon het spel venster) schakelen.

3. Inschrijfformulier zal midden in het centrum van het spel scherm aan u worden verstrekt. In het bovenste veld van het formulier (box «E-mail») schrijf uw e-mail adres.

4. Door traditie, de regel "Password" het wachtwoord van uw account in te vullen.

5. Voer uw bijnaam in de lijn "Gebruikersnaam".

6. Systeem om te geloven in uw goede bedoelingen, en je snel begon te spelen van het spel Galaxy Life, akkoord met de regels voor het gebruik van het systeem en de gebruiker akkoord. Het kan worden geleverd aan de betreffende regel in de voorkant van een teek.

7. Wilt u toekomstige e-nieuwsbrief van de plaats van toediening, kan de volgende regel afvinken, maar als niet - laat het vak leeg.

8. Alle afgerond en op juistheid gecontroleerd? Klik op "Registreren".

Het invoeren van het spel, zal je automatisch terecht in een aantal volledig nieuwe systeem. Heeft u een klein stuk land, en die later wil je beschermen. Ontwikkelen van de structuur, omdat ze je winst zal brengen in het spel. Over het geheel genomen, speel Galaxy leven is eenvoudig en duidelijk en basisopleiding u gemakkelijk passeren. Nodig vrienden uit Facebook en andere sociale netwerken, want samen beter. Naast gratis naar Galaxy Life te spelen kan iedereen zijn. Haast om te zien!

 

Galaxy Life online registratie