Bladwijzers

Galaxy on Fire 2 Full HD

Alternatieve namen: Galaxy on Fire 2 Full HD

Systeemvereisten:

Processor: Intel ® Core ™ 2 Duo 2. 2 GHz of sneller

RAM: 2GB

Video Card: 512 MB

Disk Space: 2 GB

Galaxy on Fire 2 - voortzetting van het populaire spel, dat erin geslaagd om alle mogelijke mobiele platformen te winnen, werd het tweede deel bedoeld om de markt van personal computers te veroveren. Auteurs van het project in volle stem krulde het spel Galaxy on Fire 2 is geboren dankzij een van de meest bekende ruimte RPG, en de Russische productie met de titel "Space Rangers". Sterker nog, de verschillen in de gaming wereld zichtbaar, maar het algemene idee games, waaronder een volledig open wereld, veel verhaal en side quests, perfect ontworpen systeem voor de handel en zelfs in het rijke arsenaal aan wapens. Gaaktika in brand 2 heeft een soortgelijk verhaal freaks waar meedogenloze aliens leek geen nieuws weet waar, en aanvallen van alles en iedereen op zijn pad. Je zal worden, indien gewenst cursist speciaal gecreëerde entiteit, die zal worden tegen mysterieuze vijand en zoeken zijn zwakheden, studie galactische nieuws op elk van de planeten en de ruimte bases, waar het je lukt om te landen.

Gameplay

In eerste instantie hebben we de beschikking over een klein ruimteschip, waar je een aantal extra onderdelen of wapens te kopen, maar op een gegeven moment zal moeten nadenken over het veranderen van de bodem van het schip, zoals capaciteit en armor zal achterblijven vijandelijke apparatuur. Aanvankelijk hebben veel tegen betaalbare delen van de melkweg te vliegen, het uitvoeren van eenvoudige taken en tegelijkertijd pritorgovyvaya schaarse goederen. Meer of minder serieus bemand zijn oorlogsschip wapens en defensie-systemen zal bedreigen en gevechtsmissies Galaxy on Fire 2. Eenvoudige bediening van gevechtseenheden, welk spel Galaxy biedt on Fire 2 zal niet veel tijd aan het beheersen van het te nemen. Het belangrijkste ding om zo snel mogelijk te bewegen, af te stappen van de schoten van de vijand en veroorzaken dramatische tegenaanvallen. De belangrijkste tactiek zal onveranderlijk zijn, maar de aanval van lange-afstands wapens onbekwaam vijand thrusters en uiteindelijke uitvoering snelheid van het schip zonder melee wapens.

Missie

Soms dwingen besteed aan een vlucht van de ene ster naar het andere systeem en de constante strijd tegen een overweldigende overmacht, kan niet eens de kosten van reparaties van het schip, gewond door vijandelijke lasers en raketten rechtvaardigen, maar in de meeste gevallen zal de beloning een lust voor het oog en laat nieuwe modules te kopen en zelfs een schip.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more