Bladwijzers

Gallendor Battlegrounds

Alternatieve namen: Battlegrounds

Gallendor Battlegrounds online - unieke gratis browser-based strategiespel dat gamers de mogelijkheid om te werken met echte mensen. Bedrijf Quest van Gallendor moeite om een ​​spel dat voor iedereen toegankelijk kan maken. Naar de fascinerende wereld van de Middeleeuwen te krijgen, moeten we controleren alleen Gallendor Battlegrounds. Als uw computer voldoet aan de minimale systeemvereisten en een internetverbinding hebt, join Gallendor Battlegrounds kwestie van minuten. Je hoeft geen extra installatie nodig of download de game client. Doe mee met het spel Gallendor Battlegrounds zal geen problemen opleveren, want je hoeft alleen maar de volgende informatie invullen:

1) Karakter Naam

2) Wachtwoord

3) E-mail

Registreer Gallendor Battlegrounds zal worden afgerond door het indrukken van de juiste knop, en je zal een inwoner van de wrede wereld die zal overwinnen door zijn vaardigheid en sluwheid geworden.

Online spel Gallendor Battlegrounds - een manier om de strategische en economische denken, zijn moed en uithoudingsvermogen, een kans om boven de andere spelers, bewijst zijn tegenstanders dat je hier gekomen voor niets laten zien. U zult Gallendor Battlegrounds spelen via verschillende proeven. Regisseren enorme legers, zal u deelnemen aan epische gevechten. Het is mogelijk dat na verloop van tijd, heb je een imperium bekend om zijn kracht en ontoegankelijkheid gecreëerd. Belangrijkste betrouwbaar versterken Castle - een gebouw dat is uw belangrijkste heiligdom.

Uw eigen regeling zal veel inspanning vergen aan het begin van de inrichting, en in de toekomst in het management. Maar zodra je begint te spelen Gallendor Battlegrounds, dit al publiekelijk verklaard dat de moeilijkheden zijn niet bang. Dus wees klaar om te vechten met de monsters, te verdedigen tegen vijanden, de mijne middelen, bouwen, beheren van hun bezittingen en andere mensen te vernietigen, waardoor verrassingsaanvallen. Maar vergeet niet, je kunt een raid alleen plannen wanneer je dat de ontwikkeling van de stad tegenstanders langzamer dan je denkt.

Om het spel online Gallendor Battlegrounds, vooruit, zullen middelen nodig. U krijgt de monetaire en materiële en personele middelen.

Zonder monetaire en materiële middelen is het onmogelijk om de industrie te ontwikkelen. Bijna alle activiteiten vereisen investeringen van bepaalde middelen. Bijvoorbeeld, zonder de bouwmaterialen die u hebt niet gebouwd elke Construct ongewapende uw soldaten niet gaan in de strijd, en het gebrek aan voedsel en water helemaal kon tragische afloop eindigen (massa-extinctie van de bevolking). Ook in gedachten houden dat de locatie van de middelen, vervoer, te veel afhankelijk is.

Human Resources - mensen die uw land bewonen. Ze waren van plan rol performers uw bestellingen. Ten koste van de mensen aangevuld Uw treasury, uitgevoerd diverse functies (bv. in de bouw), zijn het leger. Zonder speciale afdelingen je mensen niet kunt bereiken succes, want ze zijn assistenten om uw plannen uit te voeren. Voorzie uw mensen met alle nodige en zorg. Alleen op deze manier zul je publieke onvrede te voorkomen en het bereiken van hun deel van het effectieve arbeidsaanbod. Het is niet alleen nodig om de voedselvoorziening te controleren, maar ook vakkundig organiseren van recreatieve activiteiten. Bijvoorbeeld, is het mogelijk na een slopende strijd om zijn mannen te leiden om te jagen. Niet zonder ingebouwde entertainment en religieuze structuren binnen je fort. Als een wijze meester en eerlijke leider, kunt u genieten van het respect van de mensen, dus om het spel online te spelen Gallendor Battlegrounds zal veel gemakkelijker.

Gallendor Battlegrounds online spel vereist constante monitoring van een aantal indicatoren. Dit is, ten eerste, verhoogde niveaus van gevechtseenheden, die het vertrouwen in brute gevechten geven. Ten tweede, de ontwikkeling van de wetenschappelijke activiteit in uw rechtsgebied laboratoria. U wilt niet te laten voor technologische achterstand? Ten derde, het voorkomen van toename groei van de sterfte. Zoals reeds vermeld, van human resources hangt veel af. Maar niet alleen van zichzelf, maar natuurlijk ook hun aantal. En als mensen zullen sterven massaal, dan moet je zeker niet zal sdobrovat! Ten vierde, opleiding en verbetering van de verschillende soorten troepen. Als je boogschutters, infanterie, cavalerie en tovenaars - dit is de sleutel tot succes in de oorlog. Na een strijd die ze ondersteunen en vullen elkaar aan.

Gallendor Battlegrounds online spel is verdeeld in niveaus. Nieuwe spelers worden aangemoedigd om de opleiding niveau ondergaan om het spel te begrijpen, tot de essentie te begrijpen. Aangezien het niveau van verbeteringen zijn beschikbaar in alle gebieden. Je zult in staat zijn om de industrie te verbeteren, uit te breiden eigendom, bereiken een hoogte in de wetenschap en meer. Nu niet ontspannen! Spelers op de andere kant van het scherm is ook groeit en ontwikkelt, de presentatie van een onmiddellijke bedreiging voor je. Wees bereid om de aanval af te weren op elk moment!

Twijfel er niet aan dat het winnen van de wereld Gallendor Battlegrounds, maximaal genieten krijg je! Laat je niet afschrikken door de schijnbare complexiteit, omdat u en hetzelfde om hier voor te komen te overwinnen. Geniet van de sfeer oorverdovend rinkelende bellen lyazganya bladen geschreeuw van gewonde soldaten en luide kreten commandanten. Prachtige graphics benadrukken de schoonheid van middeleeuwse kastelen en statige ridders staan ​​voor u als levend.

We kunnen alleen maar wensen dat van u, beste spelers, niet afwenden veel geluk!

 

Gallendor Battlegrounds online registratie