Bladwijzers

Gameglobe

Alternatieve namen: Gameglobe

Game Gameglobe is een mix van Action, Adventure, TPS, Quest, Racing genres. Maar in wezen is de game Gameglobe een enorme editor met een groot aantal verschillende tools, zodat iedereen zijn ideeƫn kan realiseren, zowel kan creƫren als direct na het creƫren van spel in je creatie, je ideeƫn kan realiseren, dit is wat deze game je stimuleert. U kunt het online spel Gameglobal helemaal gratis spelen, aangezien het is gemaakt in de modus F2P (Freeto Play).

Om te beginnen in Gameglobalplay moet je een computer hebben met de volgende systeemvereisten:

 • -processor CeleronDual-Core 1. 6GHz of hoger;
 • videokaart gef of 8800 GS of hoger;
 • RAM 1 GB of meer;
 • besturingssysteem WindowsXP of nieuwere versies;
 • plaatsen op een harde schijf van minimaal 2 GB;
 • DirectXDX 9;
 • internetverbinding;
 • toetsenbord;
 • mysh.

Als uw computer over deze kenmerken beschikt, is uw volgende stap Gameglobe-registratie:

  1. Ga naar de site ig2 Gameglobe;
  2. in de rechterbovenhoek in de kolom Username voert u uw spelnaam in:
  3. zal een wachtwoord achterhalen en onthouden;
  4. Voer ook uw e-mailadres in:
  5. accepteer auteursrechtovereenkomsten door op het vinkje te klikken;
  6. druk op de grote groene knop onder Signup;
  7. volg de instructies en download de gameclient;
  8. Voer je gegevens in en start de avonturen die je zelf maakt.

Om je wereld te creƫren, je spel met je prachtige velden en de natuur, krijg je een enorme set hulpmiddelen te zien voor het maken van bossen, wegen, watervallen, grotten, obstakels, woestijnen, met sneeuw bedekte weilanden en nog veel meer verwachtingen van je verbeelding. Creƫer scripts, schrijf verhalen, maak een onvergetelijk personage en deel het met andere mensen. Ieder van ons heeft er altijd van gedroomd om ons eigen spel te creƫren, dat is zeker, en dit werd mogelijk met het spel Gameglobe.

Creƫer een wereld waar je je personage zelf doorheen kunt rennen. Laten we uitzoeken hoe je je held kunt besturen. Het is heel eenvoudig om de wereld rond te reizen met vertrouwde knoppen W S A D (omhoog, achteruit, links, rechts) om naar de zijkant te gaan gebruik de toetsen Q E. Gebruik de spatiebalk of de rechtermuisknop om te springen. De linkerknop dient voor het raken en interacteren met objecten van de omgeving, ook voor het vastpakken van het touw, het bewegen van de bewegingssleutels en R F om het touw omhoog te klimmen of naar beneden te gaan.

In het spel Gameglobe zijn er voertuigen, zoals: SUV, slee, vrachtwagen en snowboard. Het beheer ervan is niet moeilijk. Om in de auto te stappen, druk je met de linker muisknop omhoog, voor beweging gebruiken we de toetsen W S A D. De handrem in het spel is bevestigd aan de spatiebalkknop om het voertuig te verlaten. U gebruikt de knop TAB om te versnellen, drukt u op W en S om te remmen. Het beheer van alle vervoermiddelen is gebruikelijk, zodat u erachter kunt komen hoe u een snowboard, een vrachtwagen en een slee bestuurt.

Ga naar de site, registreer en maak een spel, een meesterwerk, een avontuur, je wereld met geweldige personages, schurken. Door Gameglobe gratis te spelen krijg je de kans om je spel te maken en te delen met vrienden en de community Gameglobe. Wees uniek en doe heel lang wat je wilde. Hier wachten ze op je!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more