Bladwijzers

Ganja Wars

Alternatieve namen: Ganja Wars

Online spel GanjaWars - gratis browser-based strategie role-playing categorie RPG. Virtuele kopie van de gangster wereld ontwikkeld door OOO "MediaSite." Ondanks de pikante titel GanjaWars werkt online niet onderschrijven illegale drugs en moedigt mensen aan om ze te gebruiken. In 2003, online game nam een ​​leidende positie in het net, en sindsdien zijn rating niet daalt. Dit alles dankzij de originaliteit van het project, dat in staat is om veel gamers interesseren. Vuile, wrede wereld van misdaad maak je een deelnemer aan de bloedige schietpartijen en maffia showdowns. GanjaWars online spel - dit is een unieke kans om hun strategische mogelijkheden te realiseren, om alle moed en vaardigheid te bestrijden mogelijkheden te tonen tonen. Kom in deze verachtelijke wereld om te overleven in het en helpen bij het vaststellen GanjaWars registratie. Dit spel is beschikbaar voor bijna iedereen, dankzij de bescheiden systeemvereisten:

1) Besturingssysteem Windows 2000, XP, Vista

2) Processor Intel Pentium I 200MHz

3) Geheugen 32 MB

4) Heeft u een videokaart is niet nodig

5) Internetverbinding

Om te beginnen GanjaWars spelen, niet nodig om de game client downloaden en installeren. Doe mee met het spel GanjaWars - het is gewoon het invullen van het inschrijfformulier. Moet u de volgende informatie in te voeren:

1) De naam van het spel karakter

2) Man of vrouw sex

3) maak een wachtwoord (bevestigd door de herintroductie)

4) Aantal foto's geschilderd door een professionele ontwerper

Registreer GanjaWars na de invoering van de noodzakelijke gegevens beschikt zelfs kiezen het wapen dat je wilt het spel te starten. Voorgestelde karakterisering je kunt lezen in hetzelfde venster. Dus, kunt u twee of Makarov pistool of een Kalashnikov geweer, sniper rifle, of "Mini-Dragunov" of Winchester 1200 shotgun nemen. Definieert haast, en vooruit - duik hals over kop in de razende gebeurtenissen gandzhubasovskih oorlogen.

PvP systeem bestaat uit de volgende veldslagen:

- Text strijd

- Grafische battle

- Quest War

Tekst vechten gemakkelijkste en kort. Internet verkeersstroom is vrij klein. Toepassing tactieken hier is bijna onmogelijk.

In de grafische strijd wellicht al op het scherm om de spelers te kijken. Graphics bevordert een realistisch beeld van de strijd, en zo veel interessanter strijd grafische tekst. Je krijgt de kans om hun strategische plannen te realiseren. Vecht ingewikkelde obstakels, maar zijn ook verkrijgbaar verschillende schuilplaatsen.

Quest oorlogen worden uitgevochten op een afgelegen eiland, die onder bescherming van de vijanden. Maar als u besluit om de strijd aan te sluiten en kwam uit het een winnaar, kostbaarheden en een nieuw niveau van het worden uw legitieme beloning.

In dit spel spelen online GanjaWars, kunnen worden deel te nemen aan dergelijke groepen vechten als losse gevechten (tegenstander zelf kiezen), duel (kenmerk - een verbod te ontwijken), vaak (tot 30 leden), op straat (goal - handen kreeg geld, ervaring en skill points), de aanval op de woning (twee syndicaten tegen elkaar).

Natuurlijk spelen GanjaWars ongewapend onmogelijk. De keuze is hier vrij breed:

- Gun

- Sniper rifles

- Automatisch

- Pistols

- Shotguns

- Grenade

Maakt veel geweerschoten. Vanwege dit een paar kogels allemaal precies zelfs schade toebrengen aan de vijand vertrokken.

Sniper rifle weer kan ontslaan, maar zeer krachtig. Het voordeel van dit wapen is de mogelijkheid om te schieten vanuit de verte en dringen uitrusting.

Automatic is een kruising tussen een machinegeweer en een sniper rifle. Ook heel efficiënt wapen.

Pistols kunnen vernietigende kracht geworden in de juiste handen. Vooral omdat in elke hand, kunt u een pistool om ze tegelijkertijd te gebruiken.

Shotguns hebben zelfs een klein bereik, maar zijn onmisbaar in de melee.

Grenade ook gebruikt op korte afstand, maar op een schot raakt meerdere vijanden.

Naast wapens, GanjaWars online spel biedt spelers bezitten objecten van moderne communicatie-en transportmiddelen. Dit kan een mobiele telefoon, auto, boot en nog veel meer zijn. Deze dingen verhogen de strijd kenmerken van het personage.

Natuurlijk, niets wat je niet helemaal niets te krijgen. Daarom, om te profiteren van de noodzakelijke dingen en fatsoenlijke munitie Schik om te werken, of ga handel. De economische component van het spel houdt verschillende eigenschappen. Deze objecten dienen als de mijnbouw, verwerking en productie industrie. Om te beginnen om wat kapitaal accumuleren, zou moeten werken in de mijnen, fabrieken of handel terminals. Uw werk zal per uur worden betaald. Er is een kans dat otpahat gezet, kunt u uw eigen onderneming te kopen. Streef ernaar om hun bedrijf aan de macht en invloed in de onderwereld krijgen vast.

Speel het spel online GanjaWars je wil, bewegen door de levels. In het begin, uw kansen gewoon minimaal. Bijvoorbeeld, van de drie soorten gevechten, kunt u alleen tekst te gebruiken. Tot level 5 heeft een kleine selectie van de locaties die u bezig bent met een uraniummijn, en deze baan van het werk, je ziet, is niet eenvoudig. Maar met toenemende verandert drastisch. Nieuwe perspectieven. Al in de 10e niveau teken rechts kwalitatief veranderen. Zo kunt u, bijvoorbeeld, zijn nu zelf kiezen welke strijd deel te nemen. Immers, ze beschikbaar zijn. Ook is het mogelijk om een ​​syndicaat.

Om nu meteen te beginnen met spelen en zorg ervoor GanjaWars - een fatsoenlijk spel voor de sterke, slimme, gewaagd, uitgaande mensen die geen problemen schrikken. Genieten en trots zijn op hun prestaties! Laat geluk nooit van je af te zetten!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more