Bladwijzers

Gardens of Time

Alternatieve namen: Gardens of Time

Gardens of Time spel, dat is een van de meest populaire gratis spellen (HOG) op het internet. Dit spel is er geen behoefte om te downloaden, kunt u Gardens of Time spelen online gratis in uw browser.

U kunt een bezoek brengen aan enkele historische plaatsen - zijn de muren van Troje, stap piramides van Egypte, de Clock Tower of London en de Opknoping tuinen van Babylon, op zoek naar verschillende objecten.

Gardens of Time Online biedt honderden uren van gratis content, waaronder vier verschillende spelmodi. Spelers kunnen ook vrienden, drongen er bij hen om op de belangrijkste punten, sturen ze geschenken en uitnodigingen voor prive-tuinen en vrienden wonen om hen te helpen met quests.

Gardens of Time registratie vindt plaats in het Engels, als de site van het spel met een Engels-interface.

Om een ​​registratie te maken heb je nodig:

1. Ga naar de website van het spel Gardens of Time.

2. Klik op « Log in » .

3. Voer het adres van uw mailbox.

4. De volgende stap - het wachtwoord invoeren.

5. Als je geen account hebt, volg dan de hieronder beschreven acties.

6. Schrijf het adres van de mailbox.

7. Voer het wachtwoord.

8. Pull-down lijst van de dag, maand en jaar van geboorte.

9. Druk « Start het afspelen » . Na dit gedaan klikt u te kennen dat u akkoord gaat met alle regels van het spel.

Gardens of Time iphone - deze versie van het spel speciaal ontworpen voor de iPhone.

Speel Gardens of Time Je bent zo'n tekens:

1. Alistair Wells. Hij is uw partner en mentor. Zijn publieke acties voor de samenleving wordt gekenmerkt door openheid en griezelige arbeidsethos. Echter, neigt hij zich op dezelfde wijze houden als het gaat om persoonlijke zaken.

2. Eleanor Lansing Purlieu. Ze is een oud lid van de Maatschappij van de tijd. Ze groeide op in voorzieningen op het gebied van matriarchaat, en vaak handelt dienovereenkomstig.

3. Richard Wakefield. Hij schrander karakter perfect in staat om tijd en trends te herstellen. Hij is lokaal naar elk. Veel evenementen bracht hem wantrouwen veel van zijn collega's.

4. Lulu Milton. Ze fashionista en het heeft een grote vrije geest . Het is niet bescheiden meisje , Lulu zichzelven versieren extravagante kleren van verschillende tijdperken tijd.

5. Quincy Bolthouse. Hij is Victoriaans geek . Zijn briljante geest en gewauwel leverde hem rol Chief Technologist .

6. Megan Kher. Ze is andere recente teken in samenleving van achtergrond privileges [_13_ ] dat het zou niet dat bespreken. Zijn relatief fris gezicht is niet zo veel bekend.

Gardens of Time, kunt u gratis spelen. En vergeet niet het belangrijkste voor het spel dat je niet hoeft niets extra's te downloaden. U kunt nu beginnen met het spel en genieten van de special effects.

Gardens of Time Online - een van de meest intrigerende spellen van de geheimen van de geschiedenis, de legendarische plaatsen.

Stap in de wereld van Gardens of Time, krijgen veel onvergetelijke ervaringen en zorg ervoor dat de wereld dat de geschiedenis is beladen met veel mysteries en geheimen.

Veel geluk voor jou in dit mysterieuze spel!

 

Gardens of Time online registratie