Bladwijzers

Gargonia

Alternatieve namen: Gargon

Online spel Gargon - gratis en browser-gebaseerde, casual druk, waardoor het hele gaming-proces is sterk vereenvoudigd. Om zijn ontwikkeling te beginnen, hoeft u niets te downloaden en te installeren. Alles wat nodig is - ga naar je browser en ga stap Registratie Gargonia.

Doe mee met het spel Gargonia in een eerste fase biedt een toekomstige speler onmiddellijk bepalen welke kant hij verkiest confrontatie zelf indelen - om Gargonitam of mariniers. En als u klikt op het logo van het kamp (of de link met de naam eronder), wat minder is dan het aantal geregistreerde, krijgt u een bonus voor het ondersteunen van evenwicht. Dan, als u al bent begonnen met Gargonia online, kunt u altijd veranderen het kamp. Bepaal de keuze, zal je, zoals gewoonlijk, geef uw e-mailadres, onder welke naam u zal spelen en onder welke wachtwoord - in het spel. Gargonia registreer hier eenvoudig en standaard.

Unieke online game Gargonia dat de continuïteit van de gameplay biedt via de "autonomie" van de acties van je personage. Dat wil zeggen, als u of verlaten van het spel, of schakel de computer, je karakter is niet langer bezig met de aan hem toevertrouwde zaken. U kunt sturen om te werken, en vervolgens terug te keren naar het spel, seks voor haar salaris.

Game Gargon heeft zijn monetaire eenheden - enkele tokens, die je over een werkend kunt krijgen, het verslaan van de vijand of het vinden van intelligentie. Voor echt geld te verrijken tokens zal niet werken - het is alleen in-game valuta Gargonia. Spelen zonder hen echter moeilijk zal zijn, omdat dit geld kunnen spelers verschillende dingen om de woning te verbeteren, of je alliantie kopen om de prestaties te verbeteren.

By the way, over de kenmerken. Duurzaamheid is verantwoordelijk voor het verminderen van schade gehouden. Vermogen - voor de slagkracht bij een aanval in de strijd. Mobiliteit - voor het vermijden van vijandelijke aanvallen. Eten - voor vitaliteit. Intelligentie - voor voltreffers (die de meeste schade veroorzaken) tijdens de slag. Glorie - voor de positie in de ranking van de spelers. Gargonia online game garandeert altijd een vooruitgang dankzij de continue productie van de ervaring van invloed op je spel niveau.

Wanneer u begint met het spel online te spelen Gargonia, leer je dat je niet alleen kunt bouwen, maar ook om hun woningen te verbeteren. Soep:

• Huis - met elk nieuw niveau van het gebouw voegt een extra slot voor dingen;

• Shield woede - is het nuttig om de vijand aan te vallen, want het verhoogt de kracht;

• symbool woede - de capaciteit van de aanval;

• Chest - houd je tokens is de beschikbaarheid van de vijand

• schild van eer - zal de sterkte van de verdediging te verhogen;

• symbool van eer - de capaciteit van de verdediging;

• Badges boom - als u een vierde niveau en hoger, zal het voor u een stabiele bron van inkomsten;

• pad - helpen bij het vinden van geschikte tegenstanders;

• hek - de sterkte van de speler in de aanval zal het bedrag van de inname te verhogen.

Speel het spel online Gargonia - in het midden van de confrontatie tussen de twee kampen - ". Marine" "Gargonitov" en Verenigd in groepen of allianties, de helden van het spel kan gaan naar oorlog en allianties, terwijl bezig met de bouw van woningen en de ontwikkeling van hun forten.

Dus, Gargonia online spel dat zal u honderd procent plezier, omdat je verwacht en stijlvolle karakters en bessmetnoe aantal quests en vermakelijke vechtsysteem ... gewoon niet mee. Wees moedig, en weet uit ervaring het gehele bereik beoogde adventure game, ontworpen met humor en humor. Ga je gang en beginnen te spelen Gargonia!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more