Bladwijzers

Benzineslurpers Extreme

Alternatieve namen: Benzineslurpers Extreme

Benzineslurpers Extreme spel is een moderne race-actie. Benzineslurpers Extreme - een compleet nieuw spel dat je zal verbazen met dynamische, gewelddadig, agressief en vol autosport wapens.

Game benzineslurpers Extreme kunt u downloaden op de officiële website van het spel. Download het spel moet je je game client te bouwen.

In het spel speel benzineslurpers Extreme je wil wrede regels. De tweede titel spel in benzineslurpers Extreme - het is een race om te overleven. Dit spel maakt het bloed koken in je aderen.

Benzineslurpers Extreme - een nieuwe uitloper van de race-actie in de wereld, dankzij de felle en wrede gevechten.

Om te communiceren met andere spelers in het spel benzineslurpers Extreme U moet zich registreren op het forum games. Dit geeft je de mogelijkheid om niet alleen leren een heleboel nuttige informatie over het spel, maar ook om nieuwe vrienden te vinden te geven.

Om het spel benzineslurpers Extreme pc moet u eerst downloaden en vervolgens installeren van de game client te starten. Game-ontwikkelaars worden geadviseerd voor de wedstrijd te zien over benzineslurpers Extreme video. Het zal je raken met alle game features.

Voor het downloaden van de game client, controleren of de parameters voldoen aan de systeemvereisten voor het spel:

1) Dual-core 2. 0 GHz - Processor.

2) 2 GB - RAM.

3) 12 GB - vaste schijf.

Speel dan het spel benzineslurpers Extreme u beginnen op de oude verwoeste auto. Geleidelijk zullen u te ontwikkelen en de weg naar nieuwe buitenlandse auto's, die verschillen in de snelheid, capaciteit en andere functies.

In spel benzineslurpers Extreme U zult geld verdienen door middel van adrenaline racen, evenals speciale battle arena's.

Hier wacht u honderden voertuigen, wapens, power-ups, extreme tracks en upgrades. Zoals de passes zal leiden tot nieuwe modi, auto's en tracks.

Zodra je verdient een zware hoeveelheid geld die u kunt uw auto te verbeteren: het uiterlijk en de instellingen te wijzigen. U kunt uw verdiende geld uitgeven aan een carrière promotie, verdienen roem.

Game benzineslurpers Extreme heeft de volgende kenmerken:

1) 12 uur gameplay.

2) De single player campagne.

3) Zeven verschillende modi kampioenschappen. Vier teams kunnen tegelijkertijd deelnemen.

4) Zeven locaties, meer dan 500 kilometer aan wegen, evenals acht gaming arena.

5) Bonussen, 12 geweren en gewin.

6) Auto's die u kunt aanpassen (verander kleuren, stickers, wielen).

7) Gesponsorde en unieke circuit.

8) Spelen met bots.

9) presenteren de mogelijkheid om uw auto kleur opties.

10) Ongebruikelijk en kwalitatieve effecten.

11) Steun stuurwiel, joystick, toetsenbord, etc.

12) Zee van humor.

Doe mee met de wereld extreme benzineslurpers Extreme. Deelnemen aan verschillende soorten races: sponsoring, kampioenschappen. Gevestigd op de eerste plaats en word de beste speler in benzineslurpers Extreme.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more