Bladwijzers

Gatling Gears

Alternatieve namen: Gatling Gears

Systeemvereisten:

Processor: Intel Core 2 Duo @ 1. 8 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4000 +

RAM: 2GB

Video: 256 MB

Disk Space: 2 GB

Gatling Gears - arcade shooter, die is gevestigd in een wereld gecreëerd door de kanunniken van stijl steampunk. Deze actie is geheel ingesloten in een shell game, geregeerd door de reactietijd, de nauwkeurigheid van de speler en het kaliber van je pistool. Gatling Gears spel vertelt het verhaal van hoe karig als een enorme Rijk wil om hun handen te krijgen op de hele wereld de overvloedige bron, het gebruik van alle middelen en methoden, niet disdaining doden van iedereen die het waagt om weerstand te tonen. Maar in het heelal Gitling Gears onmogelijk zonder heroïek en er was een persoon die heeft besloten om de bloeddorstige imperium uitdagen. Aan het roer van zijn gevechten lopende robot hoofdpersoon genaamd Max Brawley durft stoppen met de opmars van de invallers.

Gameplay

Gatling Gears, die moeten snel en accuraat te spelen, bestaat uit meerdere lagen, en elk van hen moet je verwachten dat een enorme stapel van vijanden. Elk van de vijf hoofdstukken missies Gatling Gears is gewoon wemelt het van de vijanden en ze moeten worden vernietigd om een ​​man, anders kom je niet in staat zijn om door te geven. We zullen spread kazerne vragen, neerhalen van een watertoren, of blazen het vliegveld, maar we zullen altijd vragen om iets te breken, op te blazen of te vernietigen. Gatling Gears spel verschilt een grote verscheidenheid aan doeleinden, dan zullen we ontmoeten en granaatwerpers, en zware bommenwerpers, en treinen, die allemaal zullen worden aangevuld met mijnenvelden, graafmachines, gooien enorme logs, en klassiekers van het genre - een enorme, bezetten de helft van de locatie bazen aan het einde van elk van de niveaus. Gatling Gears, spelen dat we kunnen slechts beperkte mogelijkheden van de vacht - pulamety, bazooka, granaatwerper en speciale vaardigheid als een speciale schokgolf dat alles om vernietigt. Wave, een zeer krachtig wapen, en is daarom alleen beschikbaar eenmaal per missie.

Verbeteringen

In elk van de locaties verspreid Gatling Gears goudstaven, die de moeite waard om te verzamelen met de grootste zorg zijn. Verdiende geld, zodat u kunt besteden in de winkel, toegankelijk voor elk niveau. Punt in deze winkel is de verbetering van de prestaties van uw armen of vacht van bepantsering. Maar dat is niet alles, zal verslagen tegenstanders schenken je speciale bonussen-noten, waarvoor alle dezelfde winkel kunt u een speciale verbetering kopen en versieren voor uw bont. Evenals noten kan de hand dier kopen om gehakt voor u tijdens het spel niveaus. Dynamisch en vol rijden spel heeft co-op mode van het spel wanneer je de missie kunt spelen zal plaatsvinden in de tweede speler van het bedrijf, in welk geval het spel een nieuw karakter zal zijn - een nicht van Max, die ook een virtuoos zal zijn wandel-vechten robot hanteren. Alle voordelen van het spel vormt een aanvulling op bijna perfecte visuele prestaties, waar de rijke en kleurrijke beeld is stabiel flitsen van explosies en suizen langs de hoofdpersoon schelpen van verschillende maten en kalibers.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more