Bladwijzers

German Truck Simulator

Alternatieve namen: German Truck Simulator

Game German Truck Simulator is een uniek computerspel in zijn soort, want het is gewijd aan het harde werk van de truckers. Dit spel is ontworpen in het genre simulator.

Online game German Truck Simulator, kunt u de officiële website van het spel te downloaden, of bestel een digitale versie van het spel (op schijf).

Download spel German Truck Simulator, kunt u bestanden torrent of op deze website wordt geleverd door deze functie. Op de officiële website van het spel ook downloaden German Truck Simulator vrij onmogelijk. Haar moet pre-order en kopen.

Voordat je begint te spelen in de Duitse Truck Simulator zien of uw computer voldoet aan de systeemvereisten voor het spel:

1) 2.4 GHz - Processor.

2) 1 GB - RAM.

3) 1 GB - vaste schijf.

In het computerspel Duitse Truck Simulator je zal spelen, te beginnen met een conventionele carrière vrachtwagenchauffeurs. Om uw eigen wagen te kopen wat je nodig hebt om geld te verdienen. Maar dit is niet het einde van je doel, moet je meer en meer vrachtwagens te verwerven, het uitbreiden van hun bedrijf.

Dan moet u stuurprogramma's huren en kopen garages voor auto's. Je zult ze kopen heel Duitsland. Die u nodig hebt om uw unieke logische imperium te creëren.

Om uw aankoop te vergemakkelijken, zal uw aandacht worden gegeven een nauwkeurige kaart van Duitsland en haar achttien grootste steden.

Het spel German Truck Simulator aanwezig ontwikkeld career mode en de verbeterde economische systeem.

Je moet in het spel Duitse Truck Simulator niet alleen haar vloot uit te breiden, maar kijk uit voor hem. Werken hun vrachtwagens om het maximale niveau dat ze zorgen voor meer inkomsten.

Om die je kunt spelen in het Russisch, zul je verder moeten Duitse Track Simulator downloaden crack spelen, en vervolgens te installeren.

Ontwikkelt dus zijn unieke economische strategie die u zal brengen winst. Huur de beste werknemers en koop alleen Trucks, ondanks het feit dat ze kunnen worden verbeterd. Breiden hun bedrijf door het kopen van vestigingen in verschillende delen van Duitsland.

Uw werk zal alleen te reizen tussen de steden van Duitsland. Belasting, het bedrag en de wijk zal kiezen om jezelf te sturen.

Je moet noodzakelijkerwijs de status van hun vervoer, aandacht besteden aan de hoeveelheid brandstof in auto's.

Game Duitse Track Simulator niet verspreid over de hele wereld, en slechts een paar landen: Duitsland, Oostenrijk, Rusland, Groot-Brittannië, Polen, Spanje, Hongarije, de Tsjechische Republiek, Slowakije, Frankrijk en Scandinavië.

Ontdek alle voorwaarden beroep vrachtwagenchauffeur met het spel Duitse Truck Simulator. Beoordeel deze ongewone simulator, zijn mogelijkheden en voordelen.

Word een echte vrachtwagen chauffeur, die de kracht om hun rijk te beheren moest: om deel te nemen in de distributie vervoer, winkels garages en vrachtwagens, alsmede selectie van personeel.

 

German Truck Simulator