Bladwijzers

Gladiators

Alternatieve namen: Gladiators

Online spel Gladiators is een gratis multiplayer browser game met RPG-elementen, die is ingesteld in het oude Rome. Gladiators kan spelen op elke PC of laptop op elk moment. Standaard registratie Gladiators in het spel brengt u een paar minuten. Je gaat naar de site van de game Gladiators online, kiest u het tabblad te spelen en ga naar registratie Gladiators. Een vragenlijst invullen waarin verplichte velden in te vullen zijn gebruikersnaam, e-mail, geslacht, taalspelletjes, land van verblijf en wachtwoord. Na kennismaking met de regels van het spel klik op de knop om te registreren. Nu spelen gladiatoren, is de registratie voltooid. Inchecken Gladiators online, u als eigenaar van een gladiatorenschool, kopen en opleiden slaven. Je neemt deel aan verschillende toernooien, waar professionele gladiatoren winnen of sterven met waardigheid, prees u.

Gladiators spel online geeft u de mogelijkheid om te kijken naar de gladiatoren. In het spel kun je gebouwen bouwen, voor goud en het kopen van meer gladiatoren. Geld kan worden besteed, niet alleen op de gladiatoren, maar ook op hun armen. Gladiators moeten artsen en leraren in te huren. Elk van de soldaten heeft zijn voordelen en nadelen van studeren die je hem een ​​echte held kan maken. Speel het spel online Gladiators interessant omdat toernooien worden gehouden elke dag, en voor het winnen van hen zul je het geld en prijzen te krijgen. Het spel is heel dynamisch en interessant. Namen gladiatoren vechten hun weg en type wapen, in de meeste gevallen een volledige lijn van historische gegevens die een serieuze benadering van de game-ontwikkelaars Gladiators geeft online.

In het spel Gladiators zijn er tien soorten gladiatoren, die elk zo dicht mogelijk bij de realiteit van de tijd. Hier kan je Gladiator vinden met uien en drietand, paard of wagen, zwaardvechter of spearman.

In Gladiators interessant om te spelen, zoals het spel staat voor de strijd tussen de twee scholen op drie soorten arena's:

• match (een krijger uit elke school)

• strijd (maximaal zeven gladiatoren van elke school)

• strijd om te overleven (een uit elke gladiator school, de plaats van de verliezer komt een nieuwe gladiator. De strijd gaat door zolang een van de partijen niet gladiatoren eindigt)

Game Gladiators online kan ook vechten voor de provincie van het oude Rome, het beheer en de economie van zijn Ludus (netwerken te bouwen van gebouwen, inkomen), om toernooien gilden organiseren, kopen na de Senaat en andere voordelen. U kunt heel goed om hun bedrijf te ontwikkelen. Uitstekende graphics en functionaliteit van online games Gladiators, zal niemand onverschillig laten.

Speel het spel online Gladiators zal interessant zijn om alle fans van online games, maar ook liefhebbers van de sfeer van hevige gladiatoren gevechten. Online game Gladiators goed doordacht en interessant in de natuur. Gladiators online zal u toelaten om terug te keren naar het tijdperk van de oudheid en ten volle genieten van de sfeer. Als je wilt voelen als een Romeinse patriciër, haast je dan om te registreren!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more