Bladwijzers

Wereld gladiatoren

Alternatieve namen: Wereld Gladiators

Historische multiplayer online role-playing game Wereld gladiatoren geven u de mogelijkheid om zelf te ervaren wat er op het toneel in een dodelijke strijd als op het spel staat is niet alleen de reputatie, maar ook het leven in het algemeen en hoe gewone gladiator slagen in deze complexe en vaak onrechtvaardige realiteit . Het voornaamste doel van de speler - gepromoveerd tot de status van een krijger rijk. In de spelwereld van gladiatoren online fijne balans wordt gehandhaafd in het schema - een geslaagde combinatie van elementen van 2D-en 3D-animatie, goed in termen van bruikbaarheid kleuren, toegankelijke interface en interessante beelden. Kortom, voor de "wrap", de ontwikkelaars hebben hun best gedaan. Maar in de wereld van de gladiatoren moeten spelen en als gevolg van "vulling" als goed. Ze is hier bij - rijke verhaallijn, de originele game mechanics en gevechtssysteem, de mogelijkheid om een ​​karakter te ontwikkelen op vele manieren en dit alles met humor en thematische (historische) manier.

Zoals voor de systeemvereisten van het spel in termen van de gewenste configuratie, zoals op hun officiële website vermeld. Alleen aangegeven dat het spel online wereld gladiatoren voorkeur browser Google Chrome, en op een PC moet u Adobe Flash Player versie 9 of hoger hebben sindsdien.

Doe mee met het spel World of gladiatoren - een andere originele chip ontwikkelaars. Maak uw account wordt een soort dialoog tussen u en chroniqueur Oliem. Onder de aanbevelingen van de oudste u de gebruikersnaam invoeren voor je karakter en geef haar geslacht, dan wachtwoord, e-mail box adres, Skype en ICQ. En tenslotte, accepteer de regels van het spel in de wereld en je gladiator online registratie is bijna afgerond. Daarna Oliy sturen zijn gast naar de smid, hoefsmid om de leider van de Light Side god Helios, maar omdat je bij de heer van de onderwereld van de doden naar Hades. Elk van hen zal begroeten en schenken een element van munitie - ellendige helm, schild en ellendig ellendige zwaard - dit is wat je zult spelen in de eerste World gladiatoren. Munitie genoemd smerige niet erg (hoewel niet zonder), maar door een soort van hiërarchie, die wordt omschreven voor wapens en uitrusting. Ellendige grijs wapens - is voor beginners tot meer ervaren spelers ontworpen paarse wapens gesmeed door Hephaestus, en van high-end wapens - rood - dit is de grote Romeinse legionairs verwerven troepen.

Dus na dit langdurige proces van communicatie, keuze en inwijding in de nuances van het spel, dat is de "registratie gladiatoren World", eindelijk je merkt dat je in het hart van Rome, en je wordt geconfronteerd met een keuze aan welke kant om op te staan ​​- om mee te doen Bright leger van God Helios, of kies de donkere kant. Zij en anderen hebben hun eigen voordelen, sterke krijgers van de duisternis in de aanval, en de krijgers van Licht slijtage armor en wapens van zeer duurzame metalen hemel, ze hebben cavalerie en goede prestaties.

In de armen van de hiërarchie, het spel biedt online wereld van de gladiatoren en gladiatoren carrièreladder - vijf statussen van karakter ontwikkeling: een Gladiator, Gladiator erkend, de vrije inwoners van Rome, politicus en grote strijder van het Rijk. Elke status wordt toegekend voor bepaalde prestaties, maar zoals u weet, de meest waardige.

Maar om het spel online wereld gladiatoren mogelijk zonder toevlucht te nemen tot militaire of politieke gevechten spelen. Engage in een zoektocht die je geld en ervaring zal brengen, ze leren over de wereld - voor u om een ​​grote verscheidenheid aan locaties en allerlei bots maken. Maak vrienden en maak clans, maken vijanden en past al hun overwinningen en prestaties in een persoonlijk dagboek.

Kortom, de wereld van de gladiatoren online spel waar er veel mogelijkheden voor de uitvoering van het personage. In dit geval komen alle game-evenementen tegen een achtergrond van historische landschappen in de kleurrijke sfeer van het oude Rome. Word lid van dit fascinerende spel en zet machtige Rome "op de knieën."

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more