Bladwijzers

Gladiatus

Alternatieve namen: Gladiatus

Gladiatus online - is een multiplayer online browser spel waarin je zal veel gevaren en geheimen te vinden. Het is - Grote Romeinse Rijk, en als je het gevoel Gladiator, terwijl online game Gladiatus geven u veel plezier!

Online game Gladiatus algemeen gratis, maar als je wilt kun je een premium account te kopen, zodat u aanzienlijk minder tijd en allerlei expedities vergemakkelijken het leven van zijn held. Het spel is beschikbaar in elke browser!

Om het spel moet je Registreer Gladiatus voeren: op de hoofdpagina in de juiste velden kiezen voor een game server (s), vul je naam, e-mailadres, wachtwoord en accepteer de spelregels akkoord. Klik op "Registreer" en op dit spel Gladiatus Registratie eindigt en u naar een nieuwe pagina waar je het geslacht van je held te kiezen. Verder, wordt u aangemoedigd om je held te rusten, dan is je personage kan gaan op een expeditie (hier moet je verschillende taken, waarvoor je krijgt te ervaren, geld, en sommige van de dingen die je personage te maken in staat om deel te nemen aan de gevechten zal draaien). Uitvoeren van diverse taken in de toekomst, zal je held in staat zijn om een ​​beloning te krijgen, behalve voor ervaring en geld, unieke wapens, items en armor die niet kunnen worden gekocht op de markt.

Gladiatus online spel is niet een slecht arsenaal aan wapens: Daggers, zwaarden, clubs, speren, hamers, bijlen ... evenals een arsenaal aan armor: Leather armor, schilden, vodden, helmen, handschoenen, sandalen. Alchemist ... En u kunt een verscheidenheid van drugs, poeders en magie munten te kopen ...

Deelname aan het gevecht, zal je karakter worden verbeterd door 2 basic mind game parameters - ervaring en vaardigheden.

Basic Skills (kenmerken): Hit Points, ervaring, kracht, Behendigheid, Agility, Stamina, Intellect en Charisma. Elke vaardigheid geeft je personage bepaalde bonussen in de strijd.

Toenemende ervaring, zal je personage te verplaatsen naar hogere niveaus, terwijl het verbeteren van hun kansen, en het verhogen van hun status in de game wereld. Bij het bereiken van 5-niveau, zal hij in staat zijn om je gilde te creëren en in haar groep vennoten. En in de toekomst, samen met hen door te gaan naar de eindeloze top van de hiërarchie ...

Online spel Gladiatus heeft veel verschillende locaties, die zich in drie landen: Italië, Duitsland en Afrika. Sommige locaties hebben een dungeon bewoond door bazen. Totaal momenteel 23 locaties in het spel (op elke locatie er wonen verschillende mobs, die zal voldoen aan uw held).

In elk land is er een kluizenaar die de volgende functies vervult: Change nick Verhuizen naar een ander land en hun geslacht te veranderen.

Speel het spel online kan Gladiatus met een bepaald beroep, die enige tijd in beslag nemen (van 1 uur tot 24 uur). Voor de verrichte werkzaamheden, zal je held het geld te krijgen en te belonen (voedsel). Keuze van beroepen zoals: Assistent bruidegom, Farmer, slager, bakker en Fisher. En als de omkoping in 3 Rubin een van de senatoren, is het mogelijk om een ​​baan of senator Goldsmith krijgen. Robijnen kan kopen "echte" en gebruik ze om te ruilen voor de juiste dingen ...

Speel online game Gladiatus u zullen deelnemen in de strijd om goud (het is de game geld, die je kunt kopen voor de eenvoudige dingen, maar ook als beloning voor de opleiding van gladiatoren kunst, in de sportschool). De Arena kan ertoe leiden dat uw held naar een ander soortgelijk tegenstander te bestrijden.

Speel Gladiatus, je kunt door het inhuren van huurlingen (hoewel ze wapens nodig hebben, dus je moet leggen op hen een bepaald bedrag). Mercenaries zal u helpen in de strijd, in de kerker en de Arena.

Het spel heeft een veiling waar je zeer waardevolle zeldzaamheden kunt kopen. Om in te zetten!

Op dit moment in de game markt, kunt u kopen of verkopen verschillende dingen.

In Gladiatus kan spelen, het ondertekenen van een overeenkomst met aardse of goddelijke krachten.

Als je wilt om hun belangen, doelen en doelstellingen te combineren met andere spelers, join gilden, of maak uw eigen (creatie zoals gezegd, is alleen mogelijk met de 5e niveau).

In het algemeen kunnen we zeggen dat het spel is vrij uitgebreid en spannend, er is nog een hoop interessante dingen die je ziet! Gladiatus registratie zal je een weg te openen in deze gevaarlijke avontuur!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more