Bladwijzers

Gladius Bellum

Alternatieve namen: Gladius Bellum

Game Gladius Bellum - is een browser online spel over de harde strijd.

In Gladius Bellum online Romeinse keizer Augustus rouwde het verlies van een van zijn legioenen na de slag. Verdere ontwikkelingen in Europa in de eerste eeuw na Christus. Je zal vechten aan de zijde van het Romeinse Rijk of de Germaanse stammen.

U moet bouwen nederzettingen, bouw je leger en zijn koninkrijk te verdedigen tegen hun vijanden.

Speel Gladius Bellum Je zult niet alleen tegen de Romeinen of de Duitsers. Vanuit het oosten komt nog een ander gevaar. Hunneninval het land en willen ervoor zorgen dat toebrengen angst en verwoesting. Vernietig vijanden en veilig een plaats in de zon.

Hetzelfde als in andere computer games in Gladius Bellum registratie. Om in te schrijven in het spel, moet u de volgende gegevens in te voeren:

1. Kies uit opties voor de server waarop je het spel wilt Gladius Bellum spelen.

2. Maak uw eigen wachtwoord in om het spel en zijn niet bekendmaken aan een derde.

3. Om uw wachtwoord te bevestigen, moet u deze opnieuw in te voeren in de volgende cel locatie.

4. Schrijf uw e-mail adres.

5. Kies dag, maand en jaar van uw geboorte.

6. Klik dan op « Registrieren » .

7. Als je het eens over wat er zal informatie over het spel Gladius Bellum krijgen en ga akkoord met alle voorwaarden en clausules, zet een merk in de juiste cellen.

In Gladius Bellum je begint te spelen in de oude wereld, en zullen hun eigen nederzetting te bouwen. U zult uw imperium ontwikkelen uit een klein dorpje in een complexe strategie tot een machtig rijk. Met producenten van basisproducten en gebouwen die je zal zorg dragen voor de middelen die nodig zijn voor de ontwikkeling van je rijk bent.

In oude tijden, moet u een aantal banen die beschikbaar zijn knie. Allereerst zal u de gelegenheid om de zijkant van de Germaanse stammen te kiezen, of je zal altijd vechten voor het Romeinse Rijk. Het bouwen van krachtige en indrukwekkende imperium je veel punten en ervaring toe te voegen.

Met de juiste tactiek je vechten tegen vijandelijke nederzettingen. Maar, natuurlijk, ook uw koninkrijk wordt een doelstelling voor alle Hunnen, allemaal verpakt in een angst en vrees.

Bescherm strategie spel, het creëren van Gladius Bellum - zijn rijk. En het te beschermen tegen vijandelijke aanvallen.

Ga mee op een zoektocht naar de koning van de Hunnen en de machtigste heerser van strategie games Gladius Bellum Online.

Neem de uitdaging aan en duik in de oude wereld!

Kijk eens naar deze grote wereld van Duitsland en sterke machtige Romeinse Rijk. Voel dat nomadische stammen zoals de Hunnen zijn niet zwak mensen en kunnen zelfs de grote en machtige staten vertrappen.

Kom samen met uw speler in deze ongelooflijke wereld die vol is van de gevechten, strijder, spannende momenten. Laat de geschiedenis voor u om een ​​nieuwe kant te openen als je weet dat de personages van verschillende naties.

Veel geluk aan u in dit ongelooflijke spel. Laat niets u zich een obstakel in de weg.

 

Gladius Bellum online registratie