Bladwijzers

Glory Wars

Alternatieve namen: Glory Wars

Glory Wars Online - gratis multiplayer online browser based MMOG, gemaakt in het genre van de turn-based strategie, die aangenaam blij niet alleen een goed verhaal en interessante complicatie, en een aangename gebruikersinterface en graphics. Maar boeiend online game Glory Wars nog steeds dat het ontwikkelaars bijzondere aandacht besteed aan de mechanica van de strijd is de strijd.

Inschrijving in Glory Wars game duurt niet lang en is niet erg ingewikkeld en verwarrend proces. Alles wat nodig is van u - geef bij de registratie de naam van een spel karakter, een wachtwoord voor beveiligde toegang tot uw account en e-mailadres. Na enige tijd op uw e-mail worden verzonden met de mededeling dat de registratie Glory Wars is voorbij en je kunt veilig beginnen met het spel online te spelen Glory Wars.

Maak je geen zorgen over de vraag of de Glory Wars spel op je computer goed te laten werken, omdat het niet veeleisend specificaties van uw computer. Alles wat je nodig hebt - om verbinding met het World Wide Web en geïnstalleerde browser. Als alles wat je hebt, dan kunt u veilig beginnen met het spel online te spelen Glory Wars.

Zeer lust voor het oog in het spel zijn mooi en goed ontworpen flash animatie, dankzij dit, het scherm komt altijd sappig en kleurrijk. De ontwikkelaars hebben veel moeite in het creëren van een enorme hoeveelheid in-game items en gespecialiseerde vaardigheden voor de personages, en een arsenaal aan apparatuur, evenals een aantal vaardigheden, voortdurend toegevoegd en bijgewerkt. Glory Wars online game waarin gevechten worden gemaakt in de beste tradities van de game-serie "Heroes of Might and Magic."

Het vechtsysteem in het spel wordt gerealiseerd stap voor stap. Aan het einde van elke beurt, zal je moeten wachten tot de beurt van je tegenstander. Een interessant aspect van het spel is dat in aanvulling op full-time gevechten, zijn er ook grootschalige strijd, waarbij tientallen betrokkenen. Maar in deze gevechten de speler bijna niets afhankelijk van het systeem zelf maakt het beweegt, afhankelijk van de onderzochte vaardigheden en apparatuur van het spelkarakter.

Verhaallijn van de game draait om de totale chaos die het gevolg is van de toorn van de goden, beschermers van de magische wereld van het spel. Het probleem komt nooit alleen en op de as, zijn het gevolg van de ramp, en begon toen te bizarre enge monsters verschijnen, en vervolgens geschonden een gemeten en harmonieuze bestaan ​​van de bewoners van de magische wereld. Maar de stam van jagers, domineert oude magie Magic Kingdom, besloot de onverbiddelijke uitbreiding van monsters weerstaan. Dit gaf aanleiding tot de hoogte van een verschrikkelijke en bloedige oorlog, die gedwongen alle inwoners beven spelwereld.

Uw taak is om de balans van de macht in de gamewereld te herstellen. Daarnaast moet je hoger en hoger om hoger op de sociale ladder.

Aan het begin van het spel krijgt u de kans om een ​​van de drie beroepen van je spel protege kiezen - een krijger, een jager of een mysterieuze magiër. Dan kunt u zonder gevaar verder tot de rechter in het koninkrijk te herstellen.

Registreren en bewijzen dat je het waard bent om een ​​echte held van de wereld te spelen Glory Wars, die rechtspreken, geschikt voor u zijn!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more