Bladwijzers

Wrath of the Gods

Alternatieve namen: Gnev bogov

Wrath of the Gods online - is een multiplayer role-playing game die fantasie en cyberpunk stijlen combineert, vanaf de eerste minuten, kun je helemaal opgaan in het onbekende realiteit gaming. Reizen door het spel werelden, zul je oog in oog met een verscheidenheid aan tegenstanders en versla ze allemaal komen.

Om een ​​stap naar het onbekende te maken, moet u zich registreren in het spel. Maar eerst laten we omgaan met de systeemvereisten. Online spel Wrath of the Gods niet gelden specifieke eisen voor de computer-speler.

Je hebt nodig:

• computer met het besturingssysteem Windows 98/ME/2000/XP/Vista/Seven

• De processor moet Intel Pentium III op 1 GHz of beter

• 512 Mb RAM

• 64 MB videokaart

• Adobe Flash Player versie 9 of. 0

Daarnaast krijg je een internet browser en een internetverbinding nodig.

Als uw computer voldoet aan de systeemvereisten, duwde het spel, je hoeft alleen maar te registreren.

Doe mee met het spel Wrath of the Gods wellicht niet nodig als je wilt krijgen in het spel met behulp van je account op sociale netwerksites zoals:

• Klasgenoten

• Vkonktakte

• Mail. ru

• Facebook

Als u niet wilt dat uw account te koppelen in het net met het spel, kun je gewoon registreren, en registratie Wrath of the Gods zal niet veel tijd in beslag nemen, en lijken ook erg interessant.

Je moet de naam van het teken in te voeren, geeft u de vloer, en selecteer vervolgens het uiterlijk. Haarkleur, ogen, haar, baard en andere uiterlijke tekenen van het geselecteerde teken is alleen afhankelijk van je. Als om wat voor reden dan ook niet wilt doen, kunt u de keuze van de buitenkant computer toevertrouwen. De laatste fase van Wrath of the Gods online registratie - Introductie e-mailadres, wachtwoord en de code van de afbeelding. Klik op "Finish" en je bent al in het spel.

Wrath of the Gods online game duikt in de wereld, eerder verdeeld in drie delen:

• World of Stone

• Wereld Iron

• Wereld Zon

Echter, mensen in deze wereld zijn vergeten over hun goden, en ze besloten om de mensheid te vernietigen. Maar God heeft geen reactie Corus mensen in een uitzichtloze situatie en deed alles mogelijk, zodat mensen konden vechten op gelijke voet tegen de goden.

Wrath of the Gods online game - een uniek universum, bestaande uit verschillende compleet anders dan andere werelden met verbluffende kleurrijke landschappen. Tijdens de slag kan een van de duizenden wapens en uitrusting, vaak unieke gebruiken en creëerde alleen voor zichzelf. Goed gekozen munitie kan uw kracht vele malen te verhogen!

In het spel zijn er drie varianten van magische kunsten:

• vernietiging, anders - rode pad van ontwikkeling

Spelers die voor deze specialisatie kiezen zijn krijgers met de grootste kracht van de impact en de omvang van de schade.

• kennis - blauw class

Deze klasse is een mysterie, en de hele tijd op zoek naar de beste balans en distributie vaardigheden.

• Harmony - Green Classroom

Sommige van deze beste artsen hebben zelfs massa helende krachten. Het gewoonlijk geduldig en goedhartig tekens

Het karakter, terwijl hoe je het spel online Wrath of the Gods te spelen, is een belangrijke parameter - reputatie.

Verdien een reputatie kan tijdens bijzondere reputatie quests.

Reputatie geeft kracht om je geest, op die afhankelijk is van de kritische staking kracht in de strijd.

Wanneer je het spel Wrath of the Gods te spelen online dan je verwacht geanimeerde gevechten met kwaliteit weergave van de acties van elk van de kanshebbers. Kan ook verenigen met vrienden om samen te vechten tegen hoog niveau monsters.

Wanneer u begint met het spel online Wrath of the Gods te spelen, krijg je een eerste gevechtservaring kan worden in de arena, verhuren voor die speciale bus - Corus dienaar. Daarna kun je naar verschillende quests uitvoeren - speciale taken waarvoor prestatiekenmerken winsten ervaring, geld en trofeeën. Kenmerk van het spel is dat elke zoektocht is uniek, en alleen op uw persoonlijke keuze beslissing hangt beloning. In het scenario gespeld zoektocht verschillende eindes, net als in de algemene plot van het spel, dat is niet-lineair en is volledig afhankelijk van de acties van de spelers.

Om lid te worden van een clan, om Wrath of the Gods te spelen is leuker. De arena kan deelnemen aan de strijd van de clans en hun overwinning en verhogen cijfer clan. Daarnaast is de clan gaat samen om speciale monsters die dure trofeeën brengen jagen.

Beslissen om te spelen in Wrath of the Gods, zult u tijd plezier te brengen in de kleurrijke en unieke wereld.

Online game Gnev bogov interessant en toegankelijk voor iedereen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more