Bladwijzers

Galaxy Online 2

Alternatieve namen: Galaxy Online 2

Galaxy Online - een fascinerend verhaal over de toekomst, zowel op mondiaal ruimte oorlog uitbrak tussen de sterrenstelsels. Heeft u een grote kans om te beginnen met het spelen Galaxy Online ΙΙ en bijdragen aan deze ruimte saga. Word een karakter in de grote veldslagen van de strategie en geavanceerde client Zegen deze machtige heerser. Kies uit 5000 soorten voertuigen en Organiseer uw eigen draai op de planeet. Imperium gecreëerd door zul je in staat deel te nemen aan gevechten en win coole nieuwe ruimte.

Zodat u kunt het spel Galaxy Online ΙΙ spelen, moet de computer voldoen aan bepaalde parameters:

• Besturingssysteem Windows 98SE, ME, 2000, XP

• Processor Pentium 3 800Mhz

• Video GeForce 32mb

• Video RAM GeForce 32mb harddisk en 1Gb

• Internet DSL / kabel

Ervoor zorgen dat alles in orde is, kunt u veilig wagen in het avontuur. Het zal helpen om de registratie te maken in het spel Galaxy Online ΙΙ. Om een ​​spel te laden, vul dan de volgende velden van het inschrijfformulier:

1. gebruikersnaam

2. wachtwoord

3. e-mailadres

4. Buzz Code

Klik vervolgens op «Volgende», natuurlijk, als u ouder bent dan 13 jaar oud. Galaxy Online ΙΙ registratie geeft u het recht om het spel in te voeren op elk moment. U kunt dit doen, en via Facebook, Google of E-mail.

Becoming een volwaardig meester van de planeet, neem je nodig $ 50 aangeboden Galaxy Online 2 novicen en zich voornamelijk in de bouw. Construct alle noodzakelijke gebouwen thuis te voelen hier. Ontwikkelen van hun bedrijf na verloop van tijd zult u zeker dat u een passende afwijzing hoofdhuid tegenstanders. Wees alert, kosmische uitgestrekte ply piratenschepen die altijd klaar staan ​​om een ​​kwetsbare plek te slaan. Vergeet niet uit te checken meldingen van gevechten. Straffen die probeerden om je te kwetsen. Organiseren tegenaanval. Als je niet van het vooruitzicht van totale vernietiging, al het mogelijke doen om problemen te voorkomen. Alleen op jezelf hangt, zal je rijk bloeien of wordt een drijvend stardust.

Kan Galaxy Online ΙΙ spelen zonder het verbruik van hulpbronnen. Leer hoe u gebruiken reserveren uw gulle planeet. Regelmatig maakt ruimte in magazijnen (automatisch ingevuld), dus ze zijn niet druk. Wees niet lui op de site van zijn vrienden te controleren zijn, want er kan je pick-up een veel waardevolle. U vindt meer goud nodig, die je kunt krijgen door het belasten haar burgers. Laat je elke dag vullen de schatkist.

Is het niet een partij van zijn vrienden. Vergeet niet dat er kritieke momenten, zonder de hulp van de code gewoon niet kan doen. Dus wees niet lui om hun collega kleine diensten, zoals assistentie te maken in het herstellen van het ruimtestation of deelname in de bouw.

Is geen twijfel dat de essentie van het spel is om de vijandelijkheden. Echter, het spel Galaxy Online ΙΙ bereid voor u een verscheidenheid van beroepen. Veel banen onder verschillende namen verwachten

• Need for Speed ​​

• Space oogst

• Klik niet op snavel

• Helpende Hand

• Storage

• Onvergetelijke voucher

• Donaties

Als je een leidinggevende speler die haar elke dag planeet bezoekt, kunt u de mogelijkheid om het rad van fortuin draaien ervaren. U kunt dit doen elke dag na 01:00.

Galaxy 2 spel beschikt over een groot aantal geregistreerde gebruikers. Het spel is ongeveer 7 miljoen spelers, waartussen je kunt als trouwe metgezellen vinden, en waardige tegenstanders. Doe mee aan de online community op dit moment, neem je rechtmatige plaats in de gelederen van de ruimte krijgers. Geloof dat je niet hoeft te worden teleurgesteld! Heb een goede vlucht!

 

Galaxy Online 2 registratie