Bladwijzers

Goalunited

Alternatieve namen: Goalunited

G online oalunited - internationale multiplayer spel in het genre van het voetbal simulator.

Online game Goalunited een browser, dat is om het te spelen, hoeft u geen extra software te installeren op uw computer. Ze heeft ook niet te komen met een complete set van de computer specifieke eisen van de speler, moet u beschikken over:

· Elke Internetbrowser laatste wijziging

· Flash Player 10

Doe mee met het spel Goalunited snelle en bestaat uit verschillende stappen. Eerst moet je een eenvoudig formulier in te vullen:

· Lead gebruikersnaam - onder deze naam bekend zal worden in het spel, aangezien het spel is internationaal, is het het beste om te komen met de naam van een Engels-talige, Cyrillisch, zul je niet eens in staat zijn om te gaan;

· Kies een wachtwoord

· Geef een e-mailadres,

· Om de gebruiker te accepteren.

De tweede stap - het is een brief die u naar uw geregistreerde e-mailaccount in de brief die u verdere instructies en een link om het spel te krijgen. Registreer Goalunited voltooid en u kunt beginnen met trainen van je team.

Goalunited populaire online game in de wereld - het wordt gespeeld meer dan twee miljoen mensen. Het spel heeft interfaces in 15 talen, dus als je besluit om te spelen Goalunited, krijgt u de gelegenheid om te vechten met voetbal managers in veel landen.

In dit spel - football manager, en uw taak is om je team naar de top van het toernooi lijn te brengen. Het spel heeft zijn eigen speciale speeltijd. Dus, in het echte leven speelt zich af in het jaar, en in het spel - vier, respectievelijk zullen vier voetbalseizoen hosten en uw spelers zullen leeftijd goed voor vier jaar.

Wanneer u begint met het spel online Goalunited spelen, krijgt u het commando. Elke voetbal manager krijgt een speciaal team, dus je eerste taak is om de sterke en zwakke punten van hun team te herkennen. Om dit te doen moet je een stage hebt, waarbij u kennis met alle subtiliteiten van het spel en ijverig uitvoeren opleiding taken, kunt u beloningen te verdienen. Lees de informatie over elke speler, omdat sommige van hen hebben speciale talenten die u kunnen helpen winnen wedstrijden!

Goalunited online spel is niet zoals de gebruikelijke voetbalspel, waarbij u alleen de spelers en wedstrijden kunt kopen om eindeloos te spelen. Nee, dit is een spel met strategie-elementen. Je hebt nodig:

· Pick up zijn spelers

· Maar ook werven personeel, het lezen van zijn cv, [_3_ ]

· Om hun eigen opleiding regime plukken, omdat de spelers moe om op te slapen zal zijn veld en niet getraind om niet te laten zien dat alles in staat.

Vergeet niet om verschillende soorten van de opstelling van de spelers op het veld te maken - als een standaard, effectief tegen alle tegenstanders, en het individu, rekening houdend met de kenmerken en mogelijkheden van elke speler.

Ook als je speelt Goalunited, dan wil je op zoek naar sponsors voor zijn team, het ondertekenen van een contract met hen en vechten met rivalen niet alleen op het veld voor de bal, maar voor het geld en vaste gasten. Je moet ook om hun eigen stadion te ontwikkelen, want wat hij is, hoe meer fans spelen bij te wonen. Vergeet niet ook over het parkeren!

Speel het spel online Goalunited je wil, dat bestaat in een van de competities. Als je blijft top van het klassement, zal het volgende seizoen u een niveau nemen in de competitie, anders - Vertrek naar een lagere divisie. U krijgt ook de gelegenheid om deel te nemen aan de League Cup loting hebben.

Het spel heeft twee spelmodi - gratis en premium. In de premie-modus, heb je veel meer flexibiliteit om hun team te ontwikkelen en je krijgt alle statistieken.

G oalunited online registratie biedt u een unieke kans om de wereld te tonen hun vaardigheden voetbal manager.

 

Goalunited online registratie