Bladwijzers

Goblin Keeper

Alternatieve namen: Goblin Keeper

Goblin Keeper online spel - gratis browser multiplayer fantastisch spel met strategie-elementen. Krijgen in de wereld bewoond door vele vreemde wezens, je je eigen imperium op te bouwen en word de heerser van hele groepen van goblins, orcs, ogres, heksen. Al deze wezens hebben een van zijn soort brengen van terreur, en in de juiste handen en bereikte het hoogtepunt van zijn macht en word dodelijk. Goblin Keeper spel is perfect voor diegenen die ambities over de rand hebben. Immers, iedere eigenaar wil de sombere kerker onderwerp gebieden uitbreiden om uiteindelijk wereldheerschappij!

Play Game Goblin Keeper kan iedereen zijn. En dat hoeft niet per se een computer met steile parameters. Na de systeemvereisten spel verschilt bescheidenheid. Heeft u Goblin Keeper registratie, die de deur zal openen naar de mysterieuze virtuele wereld nodig. Binnen enkele minuten kunt u de gewenste vorm te vullen door het schrijven van informatie, zoals e-mailadres en wachtwoord in en bevestig uw aanvaarding van de regels van het project - dat ben jij en het hele profiel van het spel Goblin Keeper.

Nu, als je een volledige gebruikersrechten werd moeten de mouwen opstropen en beginnen om hun dromen te realiseren. Gevallen heb je geen einde! Allereerst moet je een gevangenis te bouwen, uit te rusten met alles wat je nodig hebt om te zorgen voor bescherming tegen onvoorspelbare bezoeken. Bijvoorbeeld, om de verborgen valkuilen die zal voldoen aan de tegenstanders, die het aandurfde om de stok in uw bezit te plaatsen. Dat alles zal worden in de kerker, maakt u uw eigen handen. Zelfs de grootte en de indeling van de kamers kunnen onafhankelijk van elkaar worden gekozen. En om meubels en comfortabele accommodatie te verstrekken om gebruik te maken van speciale workshop te maken. Krijgen zijn ondergeschikten voor je werken voor een goede, geen aandacht aan hun verontwaardiging. Daarnaast gaat u ervoor zorgen dat niemand gesold als heer hart van de berg, hebben het recht om belastingen te heffen op de bevolking. Laat ze leven lijkt niet om honing! Wees strenge meester, maar tegelijkertijd eerlijk. Niet uitgevoerd zijn almacht, geen onnodige problemen veroorzaken. Geloof dat proefpersonen meer effectief zal zijn, als je het respect van hen kan verdienen.

Het is vermeldenswaard dat het belangrijkste is het proces van grondstofwinning. Zonder hen is het simpelweg onmogelijk om Goblin Keeper spelen. Dankzij de beschikbaarheid van middelen, kunt u alles wat u nodig te produceren. En als u vindt dat iets groter is dan, dus ga naar de zwarte markt en om wat geld te verdienen. Het is vermeldenswaard dat de mijne kan niet alleen de inwoners van je rijk, maar ook vrienden die, vreemd genoeg, maar is toegestaan ​​om te vangen en te gebruiken als rabsily maken. Echter, soms is het beter om een ​​alliantie te vormen en de steun van hun buren inroepen, dan knijp al het sap uit hen en proberen te profiteren door gewelddadige middelen.

Ten aanzien van de vijandelijkheden in Goblin Keeper online, kunt u de strijd te leiden met andere spelers uit buitenlandse handen te vallen, plunderen en vernietigen het huis elven. Maar vallen niet in zelfgenoegzaamheid. Immers, je bent iemands doel. Adequaat te beheersen om de aanval in geval van een vijandelijke aanval af te weren. Te vertrouwen, moet je vormen en trainen het leger. En wat planning dan ook gebeurtenis, beter te maken eerste verkenning. Ontwikkelen tactiek - een van de belangrijkste aspecten van het spel. Bedenk eens hoe mooi het zal zijn om te winnen en beslissen over het lot van de pistes van het hoofd van de tegenstander voor je! Belangrijkste die wezens die vechten aan de kant van de tegenstander en dan, zoals ze zeggen, in een hoed te elimineren!

Als je graag al het beste en zijn klaar om te gaan in het belang van de lijken, zal je liefde te Goblin Keeper spelen. Hier zult u in staat om een ​​beleid van verovering schaamteloos na te streven, zonder de verplichting om iemand deelt weetjes! Laat draai al uw ingewikkelde plannen!

 

Goblin Keeper online registratie