Bladwijzers

GoD Factory: Wingmen

Alternatieve namen: GoD Factory: Wingmen

Game GoD Factory: Wingmen - een klassieke simulator multiplayer ruimte proefpersonen met een strategische inslag, waarbij de MOBA genre implementeert. In dit actiespel gebruikers worden aangemoedigd om een ​​feestje om spannende gevechten 4x4 geworden. U krijgt de volledige vrijheid bij het maken van ruimtevaartuigen. Als gevolg hiervan kunt u het bouwwerk van uw dromen te beheersen! En dit is niet alles de vreugde die in staat is om dit team schutter te geven. GoD Factory spel heeft een waardig genoeg graphics. En als je nog steeds gebruik maken van 3D-bril Oculus, zodat u en alles zal worden lijken dat alles wat gebeurt - is echt! Uw taak - om het vijandelijke schip te vernietigen voordat hij het zal doen met de jouwe. Superioriteit in dit geval betekent overwinning. Kwetsbaarheden vinden tegenstander zal makkelijker zijn als je wordt om harmonieus handelen met het team. Kies zelf een geschikte rol, maken een schip dat zou passen - en meer!

Om de gameplay te genieten, moet u GoD Factory : Wingmen download. Systeemvereisten zijn zo vergevingsgezind dat het bijna iedereen kan maken. Het belangrijkste ding - het internet, en een van deze platforms zoals PC, Mac, Linux. Installeren van het spel neemt zeer weinig tijd en al snel zul je een duik in de fantastische sfeer borrelen evenementen.

Dus je verwacht gevechten en duizelingwekkende overwinning. Maar toch moeten beginnen met de hangar. Want hier maken en het verbeteren van uw eigen schip. Tijdens het spelen moet je altijd hier terug te komen naar het schip in de desbetreffende staat te houden. U kiest en de cockpit, en het lichaam, en schild generatoren, en vleugels, en speciale apparaten vaardigheden en wapens en power kabels en motoren en nog veel meer. Schepen zal verbeteren als gevolg van de punten verdiend. En de punten worden toegekend voor deelname aan gevechten. Alles wat je ziet is met elkaar verbonden. Hoe meer wedstrijden - dan hoe groter uw kans.

Een wedstrijd duurt gemiddeld 12-16 minuten. Gedurende deze tijd wordt het duidelijk uitkomst van de strijd, en als je geluk hebt, zul je in staat om te vieren met het team de overwinning te zijn. Roekeloos aanvallen van vijandelijke schepen, vergeet niet dat ook zij zullen niet werkeloos zitten. U dient zorg te dragen over het beschermen van uw schip. Nadat alle vijanden gewoon te wachten dat je slip. Neem voldoende munitie, kies een gedragslijn - en in ieder geval niet laten je gemakkelijk vijanden te verslaan!

GoD Factory : Wingmen demo versie kunt u verschillende elementen die horen bij elk van zijn categorieën (bv gebruiken, perforatie, vervorming, ontsteking, overbelasting, detonatie). Hier zijn enkele van de beschikbare artikelen: kogels, granaatscherven, zwaartekracht, wormgaten, vervorming, hoge bloeddruk, elektriciteit, elektronische tegenmaatregelen, schilden, lasers, ontplofbare munitie, raketten. Bovendien, het spel implementeert economisch systeem en progressie systeem. En de inwoners van de buitengewone gelijkenis van het universum niet van elkaar verschillen. Degenen die zal spelen GoD Factory : Wingmen , voldoen aan verschillende soorten van levende wezens. Guantris, Ar Bloesems, Mensen, chorions - dit is niet een volledige lijst van de klassen. Dergelijke verscheidenheid maakt het spel zeer interessant. Je letterlijk verslavende gameplay, en je zult steeds weer terug naar de gang.

Al deze voordelen en vele andere spellen leuke chips - is het resultaat van de inspanning medelevende ontwikkelaars die de zorg over het maken van uw vrije tijd was niet saai. Registreer nu om te gaan door middel van een heleboel spannende avonturen en vergeet over het probleem van de keuze van de bezetting in hun vrije tijd. We kunnen alleen maar wensen dat al uw verwachtingen uitkomen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more