Bladwijzers

Goden en glorie

Alternatieve namen: Goden en glorie

Gods and Glory - strategie in de wereld van goden en magie

Gods and Glory-game op pc neemt je mee in ruimte en tijd naar een wereld waar je alleen kunt overleven door te vechten. Neem de controle over het hele kasteel en maak er een bolwerk van kracht en macht van. Real-time strategie van de Wargaming-gamestudio met elementen van tactiek en economie. Vecht met je vrienden voor de Sky Citadel en laat iedereen zien wie de echte keizer is van alle landen hier.

Spel van het spel en algemene tips

Gods and Glory speel je als een manager, generaal en wetenschapper. Dat wil zeggen, je moet je stad ontwikkelen, met de troepen vechten en nieuwe technologieën leren. Er staan u200bu200book generaals tot je beschikking, met andere woorden helden aan het hoofd van je legers. Bekwaam beheer en het plannen van de komende stappen stelt u in staat uw rivalen te verslaan, omdat u zich in een van de koninkrijken op de wereldkaart bevindt. Je kasteel is een kleine druppel in de oceaan van andere spelers en hun kastelen, dus zorg ervoor dat je vrienden en bondgenoten maakt. Dit kun je het beste doen als onderdeel van de alliantie, waarbij je nieuwe en nieuwe spelers krijgt en je ontwikkelt voor verdere gevechten. Het is tenslotte al lang bekend dat iemand in het veld geen krijger is.

Constructie in het kasteel - de functionaliteit is geïmplementeerd, zoals in veel andere spellen van een vergelijkbaar genre. Je hebt een klein territorium waar je grondstof, militaire, wetenschappelijke gebouwen bouwt. Bijvoorbeeld:

  • kazerne - 2 stuks mogelijk om te bouwen kunt u troepen rekruteren;
  • militair hoofdkwartier - vergroot de capaciteit van de legers van de held en generaals;
  • University - Verbeteringen voor de stad en de strijd worden onderzocht;
  • smederij - hier kun je uitrusting voor de held en generaals maken, verbeteren, betoveren, synthetiseren;
  • werkplaats - hiermee kunt u vallen en versterkingen voor de muur maken;
  • taverne - je kunt generaals inhuren - machtige leiders van je legers;
  • zagerij, appartementengebouw, boerderij, stermolen, steengroeve - grondstofgebouwen, voortdurend bezig met de productie van hulpbronnen, het verhogen van het niveau verhoogt de productie.

Er zijn slechts vier soorten grondstoffen in het spel: hout, goud, steen en sterrenstof. Elk van hen heeft een ander doel en wordt op verschillende gebieden gebruikt. Er is ook een vijfde type: een diamant. Je kunt krijgen voor het voltooien van taken, prijzen in toernooien of kopen voor echt geld. Hiermee kunt u de bouw, het aannemen en het onderzoek versnellen, want u kunt er unieke generaals en zeldzame apparatuur voor kopen.

Battle mechanica

Gevechten vinden plaats in automatische modus, je kunt alleen de generaal en het type troepen kiezen die zullen vechten. In totaal gaan maximaal vijf verschillende eenheden de strijd aan, waaronder een held of een generaal. Het totale aantal troepen dat kan vechten hangt af van de capaciteit van het detachement van je generaal. In Gods and Glory zul je bijvoorbeeld geen miljoenen troepen ontmoeten, op het zevende niveau van het militaire hoofdkwartier kun je slechts 48 soldaten de strijd in leiden, dat wil zeggen, dit zijn 12 soldaten in één ploeg. Het inhuren van troepen gaat ook vrij snel, want in dit geval verlies je niet meer dan 48 soldaten in één gevecht.

troepen bevinden zich op twee lijnen: 10.0003

  • front - voor melee-soldaten zijn ze een verdedigingslinie, hebben ze een hoge levensindicator;
  • terug - voor afstands soldaten, magiërs, genezers, ze brengen de grootste schade toe aan de vijand, hebben een lage verdediging en leven, maar hoge schade.

Als je held of generaal een tovenaar is, dan zal hij dienovereenkomstig op de achterlijn staan, maar als de krijger vooraan staat.

U kunt Gods and Glory naar uw computer downloaden met de Bluestacks Android-emulator. Aangezien de game is gemaakt voor mobiele apparaten, moet u de emulator eerst downloaden en installeren om deze op een pc te starten, en pas daarna de game erin installeren en genieten van de gameplay.

 

Gods and Glory op pc