Bladwijzers

Goden en Helden

Alternatieve namen: Goden en Helden

Gods and Heroes Online - een gratis browser-based multiplayer online game, die onder soortgelijke producten kunnen onderscheiden in de markt van online games die actief zijn in onze tijd. Geloof me, elke wedstrijd elfen en dwergen gebruikelijke spelers al pall zien, Geef ze iets nieuws en nog veel meer interessante en moderne spelen zelden maken ons gelukkig in het stellen van nieuwe producten. Online game Gods and Heroes is een aangename uitzondering in de vorm van een vrij interessante setteinga, dat is een zeldzaamheid onder soortgelijk speelgoed. Maar om eerlijk te zijn, mythologie als alternatieve universa voor games heeft zeer lage start en veel producten met antieke instelling is vrij goed nu ontspannen en stroomversnelling. Behoorlijk goed alternatief fantasie, mee eens. ;)

Doe mee met het spel Gods and Heroes is zeer eenvoudig en duurt slechts enkele minuten. Het enige wat u hoeft te doen - om het e-mailadres en wachtwoord in te voeren om toegang te krijgen tot uw account. In principe allemaal hetzelfde wat je kunt doen in de officiële client, gewoon downloaden van de site van het spel. In principe is deze registratie Gods and Heroes is voorbij en het is tijd om te kijken hoe de aard van onze igrulina.

Gods and Heroes online game ontwikkeld op het geweten en hoe meer je speelt, hoe meer van overtuigd dat de ontwikkelaars hebben niets te blozen. En het is gewoon dat de begroting is een fractie van het budget van zijn collega-Igroprom. Foto van de gameplay ziet er erg mooi en fatsoenlijk. Hoewel sommige gamers en de indruk dat het spel Gods and Heroes Online is een zeer ernstige fiscale kopie betaalde games, maar zelfs als we aannemen dat tot op zekere hoogte is dit waar is, dan een kopie van dit ziet er zeer waardig. Dus hebben we de mogelijkheid om een ​​van de vijf soorten karakter, die verschillen in eigenschappen en vaardigheden te kiezen. In het menu is er een ander type, maar om Gods and Heroes spelen voor hem, helaas, kunnen we niet. Elke held heeft een paar goden patroons die hem meedogenloos zal volgen tijdens zijn wedstrijden en om alle mogelijke hulp te verlenen. Eigenlijk iedereen van deze twee godheden aanbeden - afhankelijk van je. Selecteren van deze, overigens, is een van de belangrijkste in het spel, omdat de zaak die de god u bidt, en de aanstelling van onafhankelijke element van je minions om u te helpen in de strijd. Over deze in feite wordt de verhaallijn van het spel. Verkenner, bijvoorbeeld, kan bellen of bronzen standbeelden van nimfen. Je moet niet beroepen op het feit dat deze assistenten u zal nemen vanaf de eerste minuten van de wedstrijd. Ze moeten nog steeds om geld te verdienen, maar om dat te doen, moet je behoorlijk podnapryachsya.

Redacteur van de personages, vergader ons aan het begin van het spel, aangenaam blij vakmanschap. Het is eigenlijk logisch, aangezien de meeste oude mythen van helden - die nog steeds knap. Goed te beseffen Apollo, Hercules, Achilles en andere mythologische personages.

Game mechanics hebben niet fundamenteel verschilt van soortgelijke spellen. U voert quests, istriblyaete verschillende monsters kolektsioniruete trofeeën en strippen van een spel plaatsen, ga dan naar recht te spreken en goed te doen aan een ander. Onaangename wil geen veiling in het spel, dus gamers concentreren op ambachtelijke zal voel me een beetje ongemakkelijk. Maar ondanks dit, de Goden en Helden om plezier te spelen en bedankt voor deze is het noodzakelijk om ontwikkelaars met hun conceptuele visie van de gameplay. Gebrek veiling gecompenseerd met de hierboven beschreven martial assistenten die je leven aanzienlijk te verlichten in een verscheidenheid van complexe situaties die zich van tijd tot tijd in het spel. Eigenlijk kun je een helper krijgen, huurde hem voor een vergoeding, afhankelijk van de functie in het spel. Toegankelijkheid tot de arbeidsmarkt van de verschillende minions bepaald door welke baan je hebt uitgevoerd of wat het niveau van je spelkarakter.

Van uw niveau en de complexiteit van gaming locatie hangt ook af van de hoeveelheid van uw prespeshnikov, wat betekent dat als je vrienden en je hebt een vrij hoog niveau, dan bent u niet langer alleen een groep, als een heel leger. :) Speel online game Goden en Helden van steeds veel interessanter en leuker.

Samengevat, is het vermeldenswaard dat het spel aangenaam bevalt ons zelfs met het oog op de tekortkomingen die bestaan ​​in het. Speel het spel Gods and Heroes online je zal houden, hoeft u alleen maar te beslissen of je klaar bent om een ​​echte overwinnaar van een uitgebreide en spannende online wereld geworden zijn. Registreren en te bewijzen dat je het waard bent om zelfs de goden te weten over uw exploits!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more