Bladwijzers

Goodgame Galaxy

Alternatieve namen: Melkweg

Game Goodgame Galaxy - gratis browser-based multiplayer strategie. Het is een ruimte simulatie, waardoor u zich de commandant van de nieuwe virtuele ruimtestation. Goodgame Galaxy registratie vindt u ver in de ruimte, waar je de belichaming van zijn jeugddromen kan voelen, want nu ben je een echte astronaut! Maar het beheren van een eigen station - het is niet allemaal zo spannend en biedt een fantastisch spel Galaxy. Als het je lukt om een ​​solide basis te creëren, met de tijd zul je in staat om de melkweg te veroveren en voel hier een volledig meester!

Om te kunnen spelen in de Melkweg, maar u een computer nodig met een verlenging van de gemiddelde configuratie Scherm 800 Ă— 600 pixels, internettoegang en een moderne browser. Doe mee met het spel Galaxy kost weinig tijd. U moet een e-mailadres in te voeren, een wachtwoord en klik op "Gratis spelen". Door een account, u hierbij akkoord met de voorwaarden van de overeenkomst. Galaxy spel is nu beschikbaar voor u!

Bij de start, ontmoet je een persoonlijke assistent, die zal vertellen waar te beginnen. Eerst op het basisstation is ingesteld, zodat u veilig kunt groeien zonder angst voor een aanval. U krijgt een bepaalde tijd om een ​​wooneenheid te bouwen, en waar je de bevolking kunt plaatsen. Open de "Construction" Je kan gemakkelijk een wooneenheid op de juiste plaats. Ga nu naar Missy, dat is om mensen bij elkaar komen. Immers, zul je jezelf niet in staat zijn om verschillende bewerkingen uit te voeren, en hebben succes in de komende verovering. Je bouwt dan een kernreactor. Zijn energie nodig is om de belangrijke life-support functies uitvoeren tijdens uw bezittingen. Nu u de basis voor het ruimtestation, de tijd om een ​​onderzoekscentrum te bouwen heb gelegd. Want op deze manier speel je nieuwe verworvenheden van wetenschap en technologie. En nu komt de tijd om futuristische technologieën te verkennen. Waarom niet beginnen, bijvoorbeeld met een lasergun eerste niveau? Ga dan en plasma pistool en EMP zender en railgun pistool en ion beamer. Dit alles verhoogt de kwetsbaarheid van de database, en u zich zekerder.

Sinds Goodgame Galaxy spelen door de levels zul je, na verloop van tijd, de mogelijkheden zijn ruimer dan in eerste instantie. Het bereiken van het derde niveau, kunt u al een fabriek voor de productie van schepen, die vervolgens zal worden gebruikt bij de aanslagen op te bouwen. Vervaardiging van schepen om jezelf te zijn. En beter ijverig te zijn - dit hangt zo veel op! Wanneer schepen klaar zijn, je bent het hoofd van zijn vloot zal aanvallen. Dat is waar de pret begint! Open de sector kaart en een aanval op de vijandelijke basis eerste. Neem ten minste Goroksov. Waarom ze niet brengen onder chickie?

Het is vermeldenswaard dat tijdens de uitvoering van elke missie steunt bepaalde beloning. Het doen van een baan, de positie in te nemen en opnieuw beginnen aan een nieuwe baan. Door de oprichting van je basis en het uitbreiden van het uit de middelen van de melkweg, kunt u nadenken over een goede kameraden te verwerven. Beschikbaarheid bondgenoten aanzienlijk versterken uw positie in de wereld van Goodgame Galaxy online. Samen zult u zeker in staat zijn om hun plannen uit te voeren en regeren de melkweg!

Als je het spel Galaxy spelen, deel te nemen aan de strijd, heb je een grote kans om hun tactiek te demonstreren. Wat zal minutieus plan je beweegt, hoe meer beĂŻnvloedbaar zal leiden. Go for it! Alles ligt in jouw handen!

Geachte avontuurlijk, kleurrijk, rijke, dynamische project Goodgame Galaxy lange tijd de meest aangename ervaring! Probeer het uit op hun eigen ervaring! Laten succes begeleidt al uw ondernemingen! Geniet! Geniet!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more