Bladwijzers

Urban War

Alternatieve namen: Urban War

Urban War online - gratis browser-based strategie MMORPG, de plot van die weerspiegelt de echte gebeurtenissen van de huidige dag. Deze strijd simulator waar je moet vechten om te overleven, niet alleen het tonen wreedheid, met behulp van zo'n sterk argument als een vuist en het tonen van opmerkelijke vindingrijkheid. Beginnen te spelen in stedelijke oorlogvoering, kun je andere spelers aan te vallen, maken gedurfde overval passerende burgers om deel te nemen in de massa vechtpartijen, bezoek winkels en restaurant en zelfs hun eigen bedrijf te starten. En als u besluit om de clan, dan is uw kans zal nog groter zijn. Verkrijg tenminste, bijvoorbeeld, spannende territoriale gevechten deel te nemen waarin je kunt met je collega's. Als stormachtige leven aan je smaak en het idee van het creëren van zijn brigade niet zomaar te binnen schieten - Urban War browser spel gemaakt voor jou!

Download en installeer hoefde niet. U kunt genieten van spannende avonturen in het browservenster. Alles wat nodig is om te kunnen om het spel in te voeren - Urban War opnemen. Van de belangrijkste systeemvereisten worden geïnstalleerd Adobe Flash Player. De overige parameters zijn laag, dus kom naar beneden en de gemiddelde computer configuratie. Maken van een account is niet tijdrovend. Je moet kiezen welke kant je wilt Urban War spelen. U kunt een aanhanger van de wet te worden, of voer een aangeduid als chaos bende. Daarna voert u een spel naam, e-mailadres en wachtwoord. Nu kunt u op de "Play" en duik in de maalstroom van de gekke gebeurtenissen.

Aangezien de inwoners van de stad van buitengewone verdeeld in twee facties, moet beter kennis te maken met hen. Legitieme macht bestrijdt misdaad, maar soms zijn ze niet tegen contant geld in op eerlijke burgers. Ze hebben ook vaak bezig met racketeering andermans zaken, die zelf zorgt voor een goed inkomen. Criminele bendes Totaal moeite vertegenwoordigers van de wet, omdat voor hen, mishandelingen en berovingen - een gebruikelijke ding, het is wat ze ademen. Wie je wordt, voordat ernstig kunnen hun zaken te doen, moeten automatische test match ondergaan. Vanwege dit u comfortabel en begrijpen het principe van het gevechtssysteem. Daarna kun je beginnen om hun kenmerken te pompen en zich in duels met echte spelers.

Succes in strijd hangt niet alleen af ​​van geluk, maar ook van factoren zoals de kenmerken van het personage. De betere gepompt gezondheid, kracht, uithoudingsvermogen, lenigheid, reactiesnelheid - hoe meer kans om de vijand te verslaan. Ook aandacht besteden aan het verschil in het niveau van een potentiële rivaal. Ook kijken voor een dergelijke maatregel als een levering van energie. Zonder energie-opslag onmogelijk om online Urban War, spelen, omdat je niemand aan te vallen te vragen. Verloren energie wordt teruggewonnen in de tijd, maar u kunt dit proces versnellen door het nemen van de macht.

Elke overwinning brengt je geërfd ervaring en geld. Maar brengen de opgebouwde fondsen zal zijn en waar, en wat. Game TownWars biedt toegang tot boetieks en winkelcentrum waar je uitrusting, wapens, kleding, en een breed scala aan accessoires kunt kopen. Ook vinden Center heeft een restaurant waar je niet weg te kijken als juristen en criminologen. Daarnaast is er een bouwmarkt, die is gelegen in het industriegebied locaties. Hier kocht tekeningen die nodig zijn voor de productie. Alles wat in de winkel en een boetiek met het bereiken Level 10 krijgt verbeterd kan worden in de Workshop.

Urban War online spel heeft een andere functie - business development. Aan het begin van je tent staat met hotdogs. Ook al is het klein, maar nog steeds het bedrijf en om winst te maken om het uit te voeren. Het ontwikkelen en rijke man, je uiteindelijk een ander bedrijf te verwerven, verbeteren wat al in bezit, in staat om de productie te versnellen zal zijn. Er zijn vier niveaus van winkels en na hotdogs gevolgd Souzpechat, sappen, water en knoedels. Beschikbaarheid van een bedrijf niet afhankelijk wat anders op het niveau.

Tenslotte is het de moeite waard om te zeggen dat Urban Wars game biedt activeren een lijst van nuttige technieken. Technieken verworven in het restaurant voor CRP, of onttrokken aan het Instituut op het industrieterrein. Hier zijn negen technieken die zeer nuttig zijn tijdens het gevecht: zijn schatting, Requiem, Blood For Blood, Healing, Counterstrike, Strike a trick sneaky techniek Bloeddorstige en Combo.

Om het potentieel van het spel kun je alleen wanneer zasyadet zich voor gameplay beoordelen. Probeer het - en u zult het geweldig vinden! Veel succes!

 

Urban War online registratie