Bladwijzers

Gothic 2

Alternatieve namen: Gothic 2

Game Gothic 2 is een drie-dimensionale computer spel, waarin de handelingen plaatsvinden in de derde persoon. Dit spel is een vervolg op het eerste deel van de gotiek.

Download Gothic 2 van de officiële website van het spel of de pre-order de game disc. Ook te downloaden spel Gothic 2 kan op een andere site dat deze toegang biedt.

Evenementen in het spel Gothic 2 ontwikkelen enkele weken na de actie vond plaats in het eerste deel van de gotiek.

In het computerspel Gothic 2 Je personage kan kiezen voor een van de richtingen

1) Paladins - hebben melee wapens en runes (afbraak en reconstructie). Orde is voornamelijk Palladino Heer Hagen. Paladins zijn gevestigd in Horinise.

2) Fire Mages - inwoner zijn van het klooster Innocent. Archmage is Pirokar cirkel van vuur.

3) Mercenaries - kan worden gebruikt als een melee wapen en ver. Voor hen om te leren magie is veel meer dan paladijnen of mages waard. Ze zijn gelegen op een boerderij Onar. Lee - dit huurling kapitein. Dan wordt hij een jager draken.

Al deze klassen in de game zal worden verdeeld in subklassen. Divisie zal komen van de ontwikkeling van de vaardigheden en capaciteiten van het personage.

In spannende spel Gothic 2 wapens onderverdeeld in:

1) Melee Weapon - Two-Handed en One-Handed het (messen, zwaarden, bijlen).

2) Ranged Weapon - is de boog, kruisboog.

Gothic 2 spel, die is onderverdeeld in hoofdstukken. Het spel heeft slechts zes hoofdstukken, die elk optreden hun acties en nieuwe helden

1. Bedreiging - dit is het eerste hoofdstuk, die zijn eerste missie vindt. Dit hoofdstuk doet zich niet voor ernstige gebeurtenissen. Hoofdstuk bestaat uit onderzoek, ontmoetingen met vrienden, het verbeteren van vaardigheden en ontwikkeling ervaring. De belangrijkste doelstelling van dit hoofdstuk is niet om al hun vaardigheden verliezen.

2. Keer terug naar de kolonie - het tweede hoofdstuk, dat u een goede voorbereiding en veel geduld nodig hebt. In dit hoofdstuk, heb je feitelijk geen leer leuke personages, vooral in de manier waarop je zult vijanden van wie moet je vluchten of verdedigen tegenkomen.

3. Innocent Eyes - dit is het derde hoofdstuk, dat een groot aantal ingewikkelde quests zal zijn. Gevechten in dit hoofdstuk niet daadwerkelijk zal gebeuren.

4. Hunting Draken - dit is het vierde hoofdstuk, die vol is van gevechten. In dit hoofdstuk, moet u voortdurend strijd aangaan met de vijanden, draken.

5. Vertrek - het vijfde hoofdstuk, dat veel tijd zal je nodig hebt om te besteden aan een onderzoek, gesprekken en het ontrafelen van intriges.

6. Zalen Irdorata - dit is de laatste, het zesde hoofdstuk, waarin je de meest machtige vijanden geconfronteerd, maar vanwege hun ervaring en vaardigheden, je ze behandelen.

En dus, als je geïntrigeerd door de beschrijving, te downloaden spel Gothics 2 kun je op een site die deze toegang biedt.

Ontwikkelen van de vaardigheden van je karakter, ervaring opdoen en vijanden te verslaan. Bewijzen aan iedereen dat u in staat om alle schurken te verslaan en doelen te bereiken zijn.

Game Gothic 2 Nacht van de raaf zullen onverschillig elke speler niet achter!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more