Bladwijzers

Gothic 3

Alternatieve namen: Gothic 3

Game Gothic 3 is een computerspel waarin de actie zich ontwikkelt na de gebeurtenissen van het tweede deel van de gotiek. Acties in het spel ontwikkeld op het vasteland Midland. Hier moet je de partij voor wie u spelen wilt, van uw keuze zal afhangen van de uitkomst van de gebeurtenissen.

Download Gothic 3 kunt u op de officiële website van het spel of op een andere site dat deze toegang biedt. Ook computerspel Gothic 3 kunt u deze downloaden via torrent, de populaire file downloader.

Gothic 3 spel biedt u drie opties voor de passes:

1) Voor de Innocent - in dit geval, u neemt de kant van de rebellen. Hun kampen bevinden zich over het hele continent, en ze zijn in oorlog met de orcs. Ze namen hun land en hun doel om hen terug te keren.

2) Voor Beliara - in dit geval de kant van de Assassins te nemen. Het is heel rijke mensen. Ze worden beschouwd als zeer goed strijders hebben verschillende soorten wapens op hun grondgebied zijn de beste arena voor de strijd.

3) Voor Adanosa - Adonasa selecteren, je de kant van de Orcs nemen. In het spel Gothic 3 Orcs zijn een oorlogszuchtig volk, die wil al het land te grijpen. Ze proberen de stad na stad in te nemen.

Ook in het spel Gothic 3: Forsaken Gods hebben andere fracties (minor):

1) Nordmartsy - zijn bewoners te landen Nordmar. Ze worden beschouwd als uitstekende krijgers en smeden. Hun magische mijne gevangen orcs en ze doen er alles aan om haar terug te krijgen. Op deze site kan je personage nuttige kennis, zoals hoe om wapens te smeden krijgen.

2) Wanderers - een volk dat de bossen Myrtana bewonen. Ze houden van de natuur en haat orcs, die op de weg allemaal vernietigd. Hun leiders zijn druïden die alleen kennen de taal van de natuur. Alleen druïden kan je personage magie te leren.

3) Nomads - een volk dat in de woestijn wonen. Ze vallen de caravans, mijnen en slaven zijn gegaan moordenaars.

Voordat het spel zal je openen of sluiten de verschillende quests, zal verschijnen in de stem van oplossingen van bepaalde acties. En ook u zal afhangen van wat personages jullie vrienden zijn en welke vijanden zijn.

In spel Gothic 3 wapens nordmartsy vervaardigd. Ze ofwel karakter kunnen deze vaardigheid te leren.

In het computerspel Gothic 3: Forsaken Gods grondgebied is verdeeld in drie regio's:

1) Nordmar - dit besneeuwde regio met een harde klimaat.

2) Varant - het is een warm gebied, solide woestijn.

3) Myrtana - dit is de mooiste regio genesteld in weelderig groen, bossen. Het staat vol met prachtige watervallen en rivieren.

In het derde deel van het spel zal je Gothic nieuwe combat systeem te vinden. Alle gebeurtenissen alleen afhankelijk van je. Ook ontmoet je op je weg een honderd nieuwe personages en zien wat een enorme spelwereld.

Je moet een groot aantal complexe en eenvoudige quests uitvoeren. Merk ook op dat, afhankelijk van uw keuze van de beëindiging.

Dompel jezelf onder in de ongelooflijke wereld van Gothic 3, die u laat kennismaken met nieuwe personages, dieren, monsters en sturen u op een spannende reis.

Ontdek deze wereld!

 

Gothic 3