Bladwijzers

Granado Espada: Call of Destiny

Alternatieve namen: Granado Espada, Scions of Fate

Vandaag heeft u reis in een wereld vol avonturen en escapades omdat Granado Espada: Call of Destiny online game in de geest van de romantiek XVII eeuw. Spannende strijd in dit spel om te zetten in een bloedige maskerade. Stel dat je beschermd bent van top tot teen met metalen pantser, maar ook op de mode van die tijd kan je niet bijhouden. Ingericht helden van het spel vullen de weelderige kostuums van die tijd als een hemdje of een prachtige dame jurk. In het verhaal van de speler wordt verzonden naar een nieuw ontdekte denkbeeldige continent onderzoeken (bij verstek kan wel raden dat dit de Nieuwe Wereld). Samen met opvallende graphics, zal uw gehoor klassieke instrumentale muziek, die alleen bijdraagt ​​aan de totale onderdompeling in de wereld van de spannende avonturen strelen.

Voor het spel Granado Espada: Call of Destiny spel behoeften van de klant, die kan worden gedownload op de belangrijkste site Granado Espada. Systeemvereisten voor het spel er zo uitzien:

Besturingssysteem: Windows XP, Windows2000, Windows Vista

Minimum: Pentium III 1 GHz, 512 MB RAM, VGA GeForce2 MX400 64MB, DirectX 9. 0C

Optimal: Pentium 4 2 GHz, 1GB RAM, VGA GeForce FX 4Ti / Radeon9000, DirectX 9. 0C.

Zonder obstakels om een ​​duik in de wereld van avontuur moet je eerst een stabiele internetverbinding, een willekeurige browser en check-in het spel Granado Espada: Call of Destiny, die niet moeilijk te passeren zijn. Ten eerste, in de sectie "Registratie" die u nodig hebt om uw nieuwe game gegevens in te voeren

1. moet u zich aanmelden - denk gewenste naam karakter voor wie je speelt.

2. nieuwe gaming wachtwoord.

Druk vervolgens op de "Enter" en een bericht over de succesvolle verbinding met de server van het spel ontvangen.

Mag moeten wachten voor enige tijd als de server overbelast is, omdat de wereld Granado Espada heeft al duizenden fans. Dus het spel Granado Espada: Call of Destiny online vergt enige tijd om te laden. Om Granado Espada registreren: Call of Destiny en alle andere boot in het spel werden snel geadviseerd alle programma's op uw computer uit te schakelen, vooral Upload andere bestanden van internet (torrent-clients en downloads). Ook op de gameserver een wekelijkse profylaxe. Zijn bepalend voor de activiteit kan de indicator status van de server die op de hoofdpagina van de site - in de rechterbovenhoek.

Wanneer de verbinding met de game server Granado Espada online voldaan, wordt u gevraagd om de naam van uw virtuele familie in te voeren. Deze naam zal actief zijn voor alle personages die in de locatie in uw account. Naamswijziging vereist dat u alle oude karakters te verwijderen, dus goed na te denken alvorens te kiezen.

Wanneer de registratie is voltooid u aan boord voor een avontuur dat zich opent voor u online game Granado Espada: Call of Destiny. Eerste spel voert je naar de kazerne. Zij zijn de basis voor je personages. U bouwt hun helden wereld Granado Espada en vormen een battle groep van drie tekens. Om een ​​nieuw personage te creëren in het spel Granado Espada: online Call of Destiny altijd druk op de "Create a character."

Speel het spel Granado Espada: Call of Destiny online en bouwen van uw partij, u zal worden van character classes zoals

1. Warrior: begiftigd met grote fysieke kracht. Sterke melee armor en dank kan uithouden lang genoeg. Daarom is het noodzakelijk om deze klasse te gebruiken om de rest van de groep, die het aanvallen van een afstand te dekken.

2. Musketeer: vuurwapens gespecialiseerd in lange-vernietiging, die kan worden aangepast.

3. Scout: extra detachement gericht op genezing, het versterken van bondgenoten met behulp van drankjes en verzwakking vijanden vallen.

4. Mag: gericht op de toepassing van de enorme schade spreuken van een afstand onder het mom van bondgenoten. Kunt besteden spell "levitatie" en wordt onkwetsbaar voor melee.

5. Elementalist: veelzijdige magiër die kan enorme schade, alsmede het induceren beschermende spreuken op geallieerde troepen drijfwerkelementen toepassing. Nadeel - zeer zwakke verdediging.

Zoals je kunt zien, elke klas heeft zijn eigen kenmerken, sterktes en zwaktes. Online game Granado Espada biedt voor u om de naam en het geslacht van het personage kiezen. Ten eerste, kunt u alleen een teken, maar na het doornemen van een aantal eenvoudige training missies die je een paar meer te maken. Hoe langer je speelt het spel online Granado Espada: Call of Destiny, de meer nieuwe personages met unieke vaardigheden, wapens en origineel uiterlijk, kunt u in uw kazerne.

Nadat u maakt uw eerste teken zet hem in de ploeg. Passen nu Granado Espada spelen: Call of Destiny. Om de munitie je personage wilt bekijken, klikt u op "View apparatuur." Voor elke klasse in het spel bekijk uw werkelijke munitie. Voor Musketiers basic vuurwapen, voor een krijger - zwaarden en harnassen. Apparatuur kan krijgen in gevechten met monsters en de gekochte met geld.

De beste manier om geld te verdienen in dit spel na grote veldslagen triple verkoop uw ongewenste artefacten op de markt. Dus probeer zorgvuldig besteden vegen schatten na het gevecht en dragen meer. Laat de meerderheid van deze items zijn van pas komen, maar ze winstgevend kunnen verkopen.

In de steden vindt u verschillende handelaren die hun eigen smalle specialisatie vinden

1. Merchant vuurwapens - is in verkoop pistolen, geweren, kogels en munitie voor de Musketiers.

2. Wapenhandelaar - verkoopt wapens aan soldaten zwaarden, harnassen, helmen, enz.

3. Merchant magische gereedschappen - heeft producten voor goochelaars en Elementalists: toverstokjes, amuletten, en dus de draagwijdte

4. Merchant gereedschap - verkoopt drankjes om de gezondheid en mana te vullen. Ook verkoopt schelpen en andere voorwerpen die door de personages.

5. Smid - wapens en bepantsering tijdens gevechten slijten, zodat ze gerepareerd moeten worden.

In Granado Espada: Call of Destiny spelen leuk en niet saai. U neemt deel aan de spannende avonturen die u hebt gemaakt als een deel van de familie - een drie-man squad. De grootste uitdaging in het creëren van een gezin is om het universele karakter ervan te waarborgen. Dat wil zeggen dat elk lid van je familie moet complementair zijn aan het detachement van hun familieleden zijn. Beheer dergelijke onthechting is zeer eenvoudig. Je bestuurt slechts een speelbaar personage en hebben de mogelijkheid om over te schakelen naar de andere, en de overige leden van de ploeg je volgen.

Adventures en avontuur in de geest van de Romantiek, die het spel geeft Granado Espada: Call of Destiny, staan ​​voor u klaar.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more