Bladwijzers

Grand Fantasia

Alternatieve namen: Grand Fantasia

Grote Fantasia online - gratis multiplayer MMORPG spel, om de fantasie en anime stijlen tegelijk combineren. Game-ontwikkelaars - Aeria Games. De makers zijn geen zelfs de kleine details van de gameplay niet negeren. Project evenwichtig, perfect ontworpen, levendig en onvergetelijk. Het enige wat je hier doet, breng onbeschrijflijk plezier! Game Grote Fantasia - deze strijd tegen elkaar, en massale gevechten en handel nuttige items, en huisdieren te verhogen, en de vernietiging van het kwaad bazen, en gevaarlijke ritten in de kerkers, en de studie van kleurrijke locaties gaming ruimtes. Zelfs monument speler zelf in staat om op te richten, niet op dergelijke kleinigheden te noemen als het installeren van planken. Uw mogelijkheden zijn bijna eindeloos! Vanaf manier gewone rookie, ga je niet gewoon langs het pad waarlangs werd gevolgd door vele anderen voor u, maar ook oprollen in de baan van zijn lot. Na het bereiken van een bepaald niveau van ontwikkeling, kunt u uw personage personaliseren! Een ieder heeft recht uniek, speciaal en gerespecteerd door andere gevangenen te zijn!

Omdat online game Grote Fantasia is een client, moet u deze op uw computer installeren. Doe mee met het spel Grote Fantasia zal de opdrachtgever te beginnen met downloaden. Door een account, voer een e-mailadres, een wachtwoord en voer uw geboortedatum. Door het registreren geeft je volledige aanvaarding van de regels van het project. Door op deze knop, je de deur openen naar een hele nieuwe wereld van adembenemende ontdekken! Grote Fantasia controleren - een soort van verblijf in deze wereld. Nu heb je een inwoner van de prachtige land legaal geworden! U moet echter niet vergeten dat een goede running game nodig als minimale systeemvereisten:

- Besturingssysteem Windows ( R ) 98 / XP / 2000 / Vista ;

- 2 processor. 4 GHz Intel Pentium 4;

- Vrije ruimte op uw harde schijf 2 GB;

- Video nVidia GeForce FX 5200 of ATI Radeon 9600

- Sound compatibel met DirectX 9. 0c;

- RAM 512 MB;

- Online 56 kbps modem of DSL / kabel.

Alleen als de PC de vereiste configuratie, zult u in staat zijn om volledig te genieten van het spel er zonder glitches.

Iedereen die heeft geschonken aan een fantasie universum, zal spelen in Grote Fantasia van Siwa Island eenvoudige beginner. Op dit eiland u zijn comfortabel, evenals de noodzakelijke kennis te verwerven. En net als we vooruit je jezelf open voor de mogelijkheid om te kiezen voor een van de klassen. U kunt een vechter te worden, en staat bekend om zijn kracht, maar de moed om de Huntsman, om te gaan met de grote gevechtsmissies van lange afstanden, kiest de weg van Singer's en in staat zijn om deel te nemen in het helen van behoefte of worden een charmeur en beschikken over de sterkste magische spreuken. Elke klasse heeft zijn speciale vaardigheden en voorbestemd pad van ontwikkeling. Maar hij genoeg vertakt, dus de keuze is altijd aan jou. Bijvoorbeeld, met 15 niveau caster wordt al steeds de Magiër, en het bereiken van level 30, kiezen tussen het pad van de Master of Necromancer. Zodra tekens bereik level 65, kunnen ze alleen cultiveren, en hun ontwikkeling verloopt op een individuele manier.

Voor verschillende karakters en verschillende wapens beschikbaar. Maar nog steeds dodelijke objecten hebben de volgende functionele doel: vuurwapens en wapens ondersteuning en schade toebrengt. Daarnaast is er een hand wapen en dvoruchnoe voor rechts of links. Een goede uitrusting - het succes in de strijd! Neem de tijd om te zorgen voor haar!

Maar de wapens en armor zijn niet de enige dingen met die Grote Fantasia spelen. Er zijn veel nuttige items die je ofwel kan vinden of kopen. Dit zijn de elementen die nodig zijn voor een quest, algemene en bijzondere posten. By the way, kan aankopen worden gedaan op de NPC, wie zijn de eigenaars van winkels. De handel in het spel helemaal goed ontwikkeld en je kunt zelfs deals met echte spelers.

Een opmerkelijk feit in Grote Fantasia online hebben huisdieren die je altijd vergezellen, overal. Uit hoe je ze opvoeden, dat hangt af van het rendement dat kan worden verkregen van hen. Deze dieren worden niet alleen gebruikt als vervoer rijden, maar ook helpen om waardevolle grondstoffen te verzamelen. Devotional u naast de mogelijkheid om te ontwikkelen en vroeg of laat komt om de lijn van de evolutie. Het is leuk dat je uiteindelijk kunt krijgen een paar sprites en uw leven een stuk eenvoudiger!

Spel Grote Fantasia online kan worden als u persoonlijk wilt! Immers, er zijn zoektochten naar een single-pass, taken die een team inspanning vergen, evenals opdrachten die zullen worden op de tanden alleen gilden. Word lid van het gilde - betekenen om extra mogelijkheden te ontdekken. Zo kunt u deelnemen aan de grote massa gevechten die eenzame plek niet kan zijn. Beslis voor jezelf!

T toetreden amusant gemeenschap en genieten van alle plussen spannend project! Teleurstelling is niet bedreigd, maak je klaar voor een stevige aangename verrassingen! Veel succes! Laat de glimlach nooit je gezicht naar links!

 

Grand Fantasia online registratie