Bladwijzers

Grand Prix Racing

Alternatieve namen: Grand Prix Racing

Wilt u een teambaas F1 zijn, er zijn online games die u in staat om uw eigen team lopen in de Formule 1, en een van hen is de Grand Prix Racing Online spelletje of GPRO. Er zijn ongeveer 300.000 actieve managers online races die verslavend en tijdrovend zijn. Maar al dan niet zo leuk te weigeren om te proberen om de World Cup winnende team beheren?

Voor het spelen van Grand Prix Racing Online, zorg ervoor dat uw computer voldoet aan de systeemvereisten, zoals: frequentie processor - 2 GHz, 1 GB RAM, Videokaart - 128 MB. Grand Prix Racing Online registratie is niet veel van uw tijd in beslag nemen en makkelijk:

1. Op de hoofdpagina, selecteer het item "Registratie";

2. Geef een naam aan je karakter;

3. Vul een geldig e-mail;

4. Voer een veilig wachtwoord en herhalen;

5. Voer uw naam, land van verblijf en geboortedatum;

5. Selecteer "Register".

Grand Prix Racing Online is een 100% gratis spel. Er zijn extra functies waarvoor u kunt betalen door supporter te worden, maar we zullen later om ze te krijgen. Wezen, de punt van het spel Grand Prix Racing Online is het aantrekken van stuurprogramma's voor uw team en het management team voor 17 seizoenen van het racen, dat gemiddeld duurt twee maanden. Er zijn twee races in een week in Grand Prix Racing Online, en tussen de races heb je de mogelijkheid om je auto te upgraden, en je kunt hun faciliteiten rassen te testen en te verbeteren.

Heeft u een budget in elk seizoen van $ 30.000.000 Grand Prix Racing Online spel dat je nodig hebt om een ​​chauffeur te huren en betaal hem onder het contract, voordat u naar de race. Voeg daarbij een verspilling van budget voor het upgraden van uw auto naar de duurdere onderdelen in het spel GPRO, die de prestaties van de auto en de bouw van uw team in het McLaren Technology Center verbetert, dan kan uw bankrekening snel leeg geworden. Het goede nieuws in Grand Prix Racing Online over uw geld is het feit dat hoe beter je quests, hoe meer geld je krijgt na elke race te voeren. U kunt ook een sponsor te vinden en ondertekenen een contract met hen voor het seizoen. In feite, de belangrijkste momenten van het spel Grand Prix Racing Online zijn beheer van hun financiën en hun correcte bevestiging.

Natuurlijk, de echte reden spellen - een race in de Grand Prix Racing Online. Zodra uw chauffeur en voorzieningen gemaakt voor het spel, moet je hun vaardigheden aan te scherpen en verdien het recht om deel te nemen aan de race. Je zal nu in Grand Prix Racing Online spelen voor acht ronden van de praktijk voor de kwalificatie tot twee termijnen, die vervolgens aan elkaar worden gecombineerd om de totale tijd voor het raster (je tweede kwalificatieronde gedaan met reserve brandstof in de race) vormen te krijgen.

Als beginner je het spel Grand Prix Racing Online in League Rookie beginnen, en als het je lukt om in de top vier (met een positief saldo van geld) aan het einde van het seizoen, zal je naar het volgende level: "Amateur" «Pro» en "Master". Het uiteindelijke doel is om een ​​niveau van de "Elite", waarin er slechts veertig beschikbaarheid in elk seizoen te bereiken.

Voor beginners is er een 'beginner's guide "om u te helpen, maar ook uiterst comfortabel rubriek" Vragen en antwoorden ". Op ons spel GPRO kunt u kennismaken met andere managers en een ontmoeting met hen om hulp te zoeken en hulp krijgen.

Je hebt ook de mogelijkheid om geld te betalen aan een "supporter" in Grand Prix Racing Online geworden. Dit geeft je extra voordelen, zoals de mogelijkheid om je eigen team lopen meer mogelijkheden in de statistiek, en de mogelijkheid om de beste stuurprogramma's voor je in elk seizoen spel GPRO geven.

 

Grand Prix Racing Online registratie