Bladwijzers

Grand Theft Auto 4

Alternatieve namen: Grand Theft Auto 4

Bijna elk spel vrijgegeven onder de hoogdravende titel GTA, in geslaagd om een ​​legende in zijn eigen genre geworden. Interessante verhalen, grote missie, spannend avontuur protagonisten en vele soorten nuances en elementen die je nodig hebt alleen om te zien met hun eigen ogen en voel persoonlijk. Dit alles perfect belichaamt en Grand Theft Auto 4 pct. Dit project is erin geslaagd om speciaal te worden voor alle burgers van Rusland, Oekraïne en Beloursi, omdat de belangrijkste wedstrijd soundtracks opgenomen beroemde rapper Seryoga. Ja, het is in GTA 4 je karakter in staat om te reizen rond de stad zal zijn, luisteren naar de muziek van "binnenlandse productie" - aangenaam genoeg, is het niet?

Grand Theft Auto IV - een spel dat je het verhaal van Liberty City zal het leren. De hoofdpersoon Niko hoorde veel verhalen van zijn broer, oprecht geloofde in de echte Amerikaanse droom. Onnodig te zeggen, misschien, wat was zijn teleurstelling toen hij oog in oog met de echte problemen, zit achter het stuur van een taxi pretentieloze, in plaats van de beloofde chique Ferrari, en huurde een klein flatlet "meter op" was hetzelfde " luxe villa. " Echter, zoals gepresenteerd in de rest van de line games, GTA 4 toont ons de aard van - moedige protagonisten niet breken bij het zien van de gevaren die zij bereid zijn om door te gaan in het belang van rechtvaardigheid en overwinning. Ken het spel GTA 4 een kracht spelen de hele nacht, een na de ander, het overwinnen van nieuwe en nieuwe missies.

Project is enigszins gewijzigd in vergelijking met zijn voorgangers: de straten verdwenen fietsen en auto's op de radio bommen. Heldere en levendige kleuren zijn vervaagd, maar de graphics zijn meer duidelijk, aannemelijk geworden. Alle wijzigingen hebben geprofiteerd van het project - het is in ieder geval niet saai of oninteressant geworden.

Game Grand Theft Auto 4 zet de goede traditie - sprankelende humor aanwezig is heel vaak, ontwikkelaars prachtig plagen de meest bekende merken en handelsmerken. Ondanks het feit dat de hoofdpersoon van het project - een harteloze killer, kijk naar hem aangenaam. Charisma en stalen zenuwen Nico gewoon klinken aandacht op zichzelf. Zelfs veroorloven om een ​​parallel tussen Nico Buikpijn en Danila Bagrov trekken.

Om het spel te starten, moet u in de eerste plaats, te downloaden Grand Theft Auto 4. Snel en gemakkelijk te doen, dat zal elke torrent tracker helpen. Zodra je in staat om het project aan te sluiten zijn, zult u aangenaam versteld staan ​​van zijn doordachte teksten en geweldige voice acting cool. Gemengd met de gameplay de speler toont video's, die in dit spel is niet meer of minder aangekomen bij 08:00.

Zoals GTA IV, het spel zal altijd populair. Ze zijn kwaliteit en interessant - wat je nodig hebt om elke gamer. Haast liever uw geluk beproeven in de uitgestrektheid van Liberty City! Geniet van gameplay voor jezelf en aan je vrienden! Meer details worden gepresenteerd in de video trailers voor het spel.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more