Bladwijzers

Grand Theft Auto: San Andreas

Alternatieve namen: Grand Theft Auto: San Andreas

Grand Theft Auto: San Andreas is een ander project van de video game serie Grand Theft Auto. In de lijn van de belangrijkste wedstrijd, is het de vijfde. Computer versie verscheen in 2005. Maar voordat ze bij de Russische gamer pas in 2010. Zoals in alle eerdere versies van deze serie, alle actie vindt plaats rond een enkel karakter. Maar, in tegenstelling tot de vorige games, hier kan de speler hun karakter veranderen niet alleen door middel van kleding, maar ook om de grondwet te veranderen. Bijvoorbeeld, een belangrijke speler die de bijnaam CJ heeft, kan een sportschool te wonen, te verbeteren uithoudingsvermogen en slagkracht.

Om te kunnen spelen moet je GTA downloaden: San Andreas. Installeer vervolgens op uw computer en geniet van het spel. Actieplan ontvouwen in 1992, toen de grootstedelijke gebieden van Californië criminaliteit floreert. CJ, hij is Carl Jones - African American 25 jaar - keert terug naar Los Santos (een stad die ligt in de fictieve staat van San Andreas), na vijf jaar doorgebracht in Liberty City. In de stad keert hij wegens de begrafenis van zijn moeder. De moeder stierf in de handen van een lokale bende. Na de begrafenis, keert hij terug naar huis, maar onderweg ontmoet hij een politieman. De dood van de hoofdpersoon wordt gecrediteerd leden strijdende partijen, en gedwongen om te werken aan de "niet schoon" politie.

Tijdens GTA: SA gamer niet alleen in staat om te lopen, rennen en bewegen met de auto, maar ook om te profiteren van de fiets zal zijn. Bovendien zal de rijeigenschappen afhangen van de persoonlijke kenmerken van de aard, zoals duurzaamheid.

Na thuiskomst, CJ ontmoet jeugdvriend die hij wijdt aan alle subtiliteiten van de onderwereld, die er op dit moment in deze stad. Het is vermeldenswaard dat GTA: San Andreas, kun je niet alleen spelen op de computer, maar ook op de Xbox en PlayStation. Maar velen nog steeds aanraden computer versie, omdat het veel gemakkelijker zal zijn om alle functies van het spel gebruiken.

Door het creëren van een enorme spelwereld, de ontwikkelaars zijn erin geslaagd om het aantal interessante verhalen en stijlen, in vergelijking met de vorige games line-up te verhogen. Dus, het spel GTA: San Andreas kon een groter aantal andere straat tekens dat kan interageren niet alleen onderling, maar ook met Karl verschaffen. Sommige van de personages noodzakelijkerwijs verschijnen alleen op bepaalde locaties. Bovendien, in elk deel van de stad zijn er unieke personages. Een van die games is de confrontatie van verschillende criminele bendes die constant vechten voor hun impact op een bepaald gedeelte van de stad.

Ook moet worden opgemerkt dat de plot van de game is gemaakt niet alleen medewerkers van de ontwikkelaar, maar ook professionele schrijvers. Zo kan er en verraad, liefde en teleurstelling. Om sterker scenario voelen, deskundigen bevelen aan dat u eerst kijken video GTA: San Andreas, en dan pas start het spel.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more