Bladwijzers

Grote Voyage

Alternatieve namen: Grote Voyage

Game Grote Voyage - gratis browser-based multiplayer role-playing strategie middeleeuws thema met een derde persoon. Projectontwikkelaar - het bedrijf Ngames. Makers bieden gebruikers vervoerd in een fantasiewereld en ga op spannende reizen, alsmede deel te nemen aan de handel en de felle concurrentie tussen dezelfde weerstaan ​​als je honger en snelle rijkdom handelaren zijn. En toch herhaaldelijk nemen aan gevechten, want er zijn veel schurken die willen weg te nemen uw goede. Middeleeuwen waren over het algemeen onrustig en je moet hiermee rekening houden bij het starten naar Grand Voyage spelen. Pirates zal hier niet zijn, maar de oorlog tussen handel tegenstanders niet minder hevig. Je moet goed voor te bereiden voor de strijd, maar het moet haar vloot te ontwikkelen. In eerste instantie zul je een primitieve boot hebben, maar uiteindelijk hanteren enorme vloot handel. Als u zich aangetrokken om games van soortgelijke onderwerpen, wordt u verrast door Grand Voyage online. Naast gezonde economische component van het project heeft veel voordelen. Deze prachtige graphics, oog aangenaam, en de mogelijkheden die beschikbaar zijn voor spelers en dynamisch veranderende prijzen op de markt, en een groot aantal banen voor die goed zijn voor een goede brood.

Alles wat je nodig hebt om terug naar het tijdperk van de late Renaissance gaan - is het gebruikelijk Grote Voyage registratie. U besteedt slechts een paar minuten om het invullen van een speciaal formulier, en dan in staat zijn om de gaming community en dringende zaken, die onmiddellijk bespringen hele hoop te ondernemen. Navy speelt een belangrijke rol, namelijk waarin staat is. Om uw wagenpark werd boesposoben moet je voortdurend te ontwikkelen, te leren, uit te breiden. Schepen kan je eigen te maken. Een enorme selectie van modellen. Het vangen van de bouw van een ander schip, het is goed te beseffen betrouwbare wapens. Ja, in het begin je gewoon kapitein, een van velen in deze wereld. Maar er is alle kans om een ​​legendarische persoonlijkheid en faam voor hun prestaties.

Focus op handelsactiviteiten. Dat de handel staat centraal in je leven. Terwijl dit proces kan heel gevaarlijk. De marktprijzen worden gevormd door de spelers zelf. In uw vermogen ligt om de situatie te beïnvloeden. Strijd voor de handel waarde blijft de hele gameplay. Als je leert hoe je hun concurrenten, succes en vooruitgang zijn aanwezig. Met elk nieuw niveau te spelen het spel Grote Voyage geworden interessant. En wanneer het tijd is om te beginnen met de handel gilden, en voelt als een man die stevig op zijn voeten in deze compromisloze wereld.

Word een Aas van de handel kwesties, om hun belangen in verhitte gevechten verdedigen, snel en snel carrière - en laat kwijnen jaloers machteloze woede! Gratis Grand Voyage geeft gamers een zee van vreugde. Probeer te fleuren uw vrije tijd entertainment, en dit is jezelf!

 

Grote Voyage online registratie