Bladwijzers

Ereality

Alternatieve namen: Ereality

New Faces Reality ongeëvenaarde spel onderscheidt zich van alle andere online projecten voor haar uniciteit. Volgens al degenen die al een kans om een ​​ontmoeting met het spel van een-op-een hebben gehad, het heeft een enorm potentieel en alle kansen om de gunst van een groter aantal gamers wereldwijd te winnen. Deze role-playing game, gemaakt in het genre MMORPG , berekend op basis van een groot aantal gebruikers. Als een browser-based project, hoef je niet aan een extra programma's of bestanden te installeren, en voor het begin van het spel zal je alleen maar in de Faces Reality worden online geregistreerd.

Zoals u weet, verwacht je een actieve interactie met alle geregistreerde gebruikers van het spel. Vandaag is er een groot aantal geregistreerde deelnemers, dus wees voorbereid op en nieuwe mensen ontmoeten met gelijkgestemden. Je wordt betrokken in gevechten en veldslagen die zal plaatsvinden in de rand van de realiteit in real time. Dit spel zorgt voor zowel individuele als collectieve vormen van gevechten, en dus zul je in staat om clans en handelen treden tegen de gecombineerde krachten van de vijand.

Aangezien dit online project voor het begin van het spel, zoals hierboven vermeld, Faces Reality check is een noodzakelijk proces. Het hele spel interface aangepast voor Russische gamers, dus registratie moeilijkheden zouden voordoen.

1. Om gestart registratie, moet u klikken op dezelfde knop "Sign Up", dat is op de homepage van het spel.

2. Daarna zal je beschikbaar voor het inschrijfformulier, die je nodig hebt in te vullen zijn, na alle tips en geleidingssysteem, met vermelding van gebruikersnaam, wachtwoord en selecteren van het geslacht van het teken. Alleen dan kun je beginnen met spelen Faces Reality.

Indien gewenst, kan elke beginner inloggen in het systeem met behulp van je account op een van de sociale netwerken. Lijst van alle ondersteunde sociale netwerken is ook vertegenwoordigd op de homepage van het spel.

Het belangrijkste kenmerk van dit spel is dat de toediening ervan constant probeert om contact met elk van de gebruikers te behouden, proberen om alle wensen te voldoen en beseffen zelfs de wildste ideeën. Daarom is elke week in het spel bijgewerkt quests en taken verbeterde gameplay.

Gestart playing game The Edge of Reality, kunt u de basisprincipes van magische dingen te leren en nieuwe vaardigheden te leren. Het project heeft geavanceerde functies role-playing karakters die het spel geeft een bijzondere charme. Aan de rand van de werkelijkheid zijn er verschillende grote klassen van personages, waaronder:

1. Knights.

2. Berserkers.

3. Valkyrie.

4. Nosferatu.

Zoals je kunt zien, zul je een goede keuze. Aarde, water, lucht en vuur: ook, zal elke speler beschikbaar voor alle basiselementen zijn.

De meest aangename is het feit dat de vrije Faces Reality iedereen kan spelen. Een overwinning in dit spel is welverdiende prestatie en niet proplacheny proces.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more