Bladwijzers

Gray Matter. Spoken van het onbewuste

Alternatieve namen: Gray Matter. Spoken van het onbewuste

Processor: Pentium 4/Athlon 1. 4 GHz

RAM: 512 MB

Video: 128 MB

Disk Space: 5. 5 GB

Gray Matter. Spoken van het onbewuste - een mystieke zoektocht, de schrijver van het script die bekend een persoon die bekend is voor zijn werk op een andere populaire tv-serie in de stijl van avontuur Gabriel Knight werd in de gaming wereld. Spel Gray Matter. Spoken van het onbewuste gebruik beproefde systeem met twee hoofdpersonen, elk van hen zal zijn eigen kenmerken hebben, hun visie op de wereld die je meer dan eens in de volgende aanwijzing puzzels zal helpen.

De game plot

De plot van het verhaal, verteld in het spel Gray Matter, verschilt niet van een grote originaliteit. Bepaalde persoon, verplaatst naar een ander land, in een compleet andere stad om werk te vinden. Abrupte verandering van omgeving en het verzenden van de hoofdpersoon in een vreemde omgeving is niets nieuws, maar de meest interessante starten op. Gedreven door een droom om in een waar mekka van alle magiërs van de wereld, Londen "Club Dedalus" protagonist Sam Everett en komt naar Albion, maar een reeks van schijnbaar willekeurige gebeurtenissen leidt haar in een heel andere plaats, namelijk de Universiteit van Oxford. Kennis met een jonge dame die in voor een interview kwam tot een van de meest beroemde hoogleraren op de post van zijn assistent te krijgen, kon Sam niet eens voorstellen hoe de gebeurtenissen inschakelen voor haar. Jonge mededinger, op het laatste moment niet weerstaan ​​spanning en haastig gepensioneerde professor uit de kast, waardoor Sam als enige soiskatelnitsy voor de post, en ze was niet van plan om. Zonder afstand te doen van de gelukkig toeval een baan op de eerste dag van zijn verblijf in Londen te krijgen, Sam nam een ​​geschenk van het lot, en daarmee de eerste bestelling van Professor - vinden zes vrijwilligers voor een aantal tests. Maar allen die de naam neurowetenschapper Stiles gehoord hebben, vluchtte in verschillende richtingen, en het was onmogelijk om nog fatsoenlijk cash bonussen te lokken. Wat achter research professor in de neurobiologie en nodigt u uit om uit te vinden het spel Gray Matter.

Tekens

De belangrijkste heldin van het verhaal Gray Matter. Spoken van het onbewuste, natuurlijk, Samantha Everett, een goochelaar die naar Londen kwam met een doel, om in het innerlijk heiligdom van illusionisten en goochelaars van de hele wereld "Club Daedalus." Zelfs het feit dat ze betrokken was bij het onderzoek van vreemde activiteit hoogleraar neurobiologie aan de plaatselijke universiteit, die onder het mom van iets onvoorstelbare experimenten gewerkt, niet voorkomen dat het haar directe doel waarvoor het eigenlijk kwam naar de Britse hoofdstad. Karakter van de makers van het spel Gray Matter is mislukt meer dan charismatische en je niet alleen horen sarcastische en bondig commentaar op onderwerpen handelen en net te denken van het jonge meisje. De andere personage dat biedt onze hof spel Gray Matter. Spoken van het onbewuste, dr. Stiles, gefascineerd door wat sinistere experimenten op de hersenen, niet minder interessant, zijn observaties en logisch redeneren op de grens tussen rede en waanzin, niet alleen serieuze verrassing, en sommigen kunnen amuseren. De hele tijd het spel Gray Matter zal u in het donker voor de volgende gang van zaken, en u zult de kracht van uitdagende puzzels en enorme survey locaties op zoek naar de nodige items te ervaren, maar de meest geduldig en volhardend, zullen worden toegekend op basis van verdienste onverwachte plotwendingen en duizelingwekkende einde.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more