Bladwijzers

Grepolis - Het oude Griekenland

Alternatieve namen: Grepolis, Gripolis, het oude Griekenland

Grepolis online game - is een browser strategie, die plaatsvindt in het oude Griekenland. In die dagen dat een goede locatie was de sleutel tot de Olympische goden van geluk en voorspoed, wanneer de helden uit de oudheid grootse daden verricht, krijgt u de teugels van een klein Grieks dorp. Speel Grepolis zal interessant zijn. Je begint met een kleine stad, maar het is in uw vermogen ligt om hem een ​​grote kracht te maken.

Om het spel Grepolis moet u een gratis registratie passeren. Registreer online game Grepolis neemt niet veel tijd in beslag nemen. Maar na een paar minuten heeft u enige heerser van een kleine stad geworden, die jouw hulp nodig!

Eerste registratie krijgt u de keuze van de servers, die elk heeft zijn beperkingen. Dus, de server Mu, heeft een limiet van 150 spelers in de alliantie. Deze server maakt gebruik van een nieuw vechtsysteem. Kappa server biedt een hogere snelheid van het spel, maar de limiet is 100 Alliance-spelers. Een server te selecteren, hangt af van de mogelijkheden voor het verwerven van game-ervaring - participatie in PvP-gevechten of spelen op het hoogste moeilijkheidsgraad.

Grepolis online in uw belangrijkste taak zal de ontwikkeling en transformatie van dit kleine dorp in de rijke beleid dat zijn grootheid niet zou toegeven zelfs Athene en Mykonos zijn. Naar je stad veranderen in een machtig rijk, moet je zorgen over de economische situatie in je dorp, bouwen een leger van militante en marine, die nodig zijn voor de verovering van nieuwe gebieden - het dichtstbijzijnde eiland buren.

Duik in de wondere wereld van het oude Griekenland, wat betekent dat je al het voordeel van de Olympische goden en mythische wezens deelname voelen.

De eerste stap die u hoeft te doen zal de organisatie van de productie middelen zijn om je dorp boodschappen en bouwmaterialen te garanderen. In het online spel Grepolis basismaterialen zijn hout, steen en zilver. Voor de winning van deze middelen om een ​​houtzagerij, steengroeve-en zilvermijnen te bouwen. Een andere manier van grondstofwinning - plunderen andere dorpen. Om de middelen die u zal zijn voor de bouw van gebouwen in de stad te gebruiken die nodig zijn om de levensstandaard te verhogen.

Echter, de belangrijkste bron is de genade van de goden. Elke stad heeft zijn eigen beschermheilige godheid, die, zoals inwoners schenken hun voordeel, en haar ophalen kan. Uw patron kan Athena - Godin van de Oorlog, Poseidon - god van de zee, Hera - de vrouw van Zeus, Hades - de god van de onderwereld, of zelfs de majestueuze Zeus - chief onder al de goden van Olympus. Met de goden gunst u kunt bellen voor hulp van verschillende mythische wezens. Dit kan Centaurs of Cyclops, Hydra en de Minotaurus, en vele anderen.

Om te aanbidden en bieden geschenken aan hun god is nodig om tempels te bouwen. Van het kiezen van je goddelijke beschermheilige hangt welk gebied van geluk je meer zal begeleiden. Poseidon, bijvoorbeeld, is in staat om schenken u de gunst in zeeslagen, en Athena beschermt de stad tegen natuurrampen - aardbevingen en bliksem.

In deze strategie, zijn je bezittingen niet beperkt tot een stad. Je zult in staat zijn om nieuwe stad te vestigen, hen te beschermen tegen hun vijanden. Ook kunt u andere gebieden te veroveren en het uitvoeren van oorlogen op het land en op zee.

Bijzondere aandacht moet worden besteed aan de ontwikkeling van je troepen. Voor de oorlog je moet uitzoeken alle strategische sterke en zwakke punten en wegen de krachtsverhoudingen. Om het meest waarschijnlijke scenario in de oorlog zien, kunt u de simulator gevecht te gebruiken. Maar vergeet niet - er is een echte slag van geluk en het evenwicht is niet altijd aan uw zijde boog.

Ook is het zeer belangrijk om hun spionnen te sturen naar de steden vijanden te verkennen om te weten over de grootte van de vijandelijke troepen en militaire plannen van de vijand.

Ook belangrijk is de ontwikkeling van de vloot. Griekenland - zeemacht, waar een groot aantal gevechten vinden plaats op volle zee. Daarnaast, goed opgeleide vloot en noodzaak voor de handel. Tot uw beschikking zal worden voorzien van high-speed Bireme en trireme, "vuur schepen" en bewezen transportschepen.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more