Bladwijzers

Grimlands

Alternatieve namen: Grimlands

Grimlands online - client fantasy spel, dat is een first-person shooter, waarin de zich ontvouwende gebeurtenissen in de wereld postapokapsticheskom. In het verhaal van het spel gedekt ramp de mensheid als een verwoestende aardbeving. Degenen die geluk of niet het geluk (nog onbekend! ) Overleven, gedwongen zich aan te passen aan nieuwe omstandigheden van het leven radicaal verschillend van de vorige. Alle gebruikelijke mensen alleen links in de herinneringen. Nu hun gedachten beperkt tot hoe niet te verliezen in de strijd om het bestaan ​​en de nodige middelen te verkrijgen. Bovendien zijn alle bemoeilijkt door het feit dat in de nieuwe wereld vol met verschillende mutanten, wezens en krankzinnige criminele bendes. Gapen inderdaad een keer! Beste spelers, tot de tanden gewapend, koop een betrouwbaar transport - en meer! Je zult in staat zijn om iedereen te laten zien wat ze in staat zijn!

Speel spel Grimlands zal zijn na het downloaden en installeren van de client. Maar dit gaat vooraf Grimlands registratie. Om een ​​account op de officiële website van het spel te maken, moet u in het speciale formulier in te vullen, met de volgende informatie: gebruikersnaam, e-mailadres, wachtwoord. Controleer ook in het spel gaat Grimlands nieuwsbrief aanmelden en acceptatie van de gebruikersovereenkomst. Een ander belangrijk punt dat niet mag worden genegeerd in haar zoektocht om snel een duik in de spannende avonturen - het is een noodzakelijke systeemvereisten voor gameplay. Uw computer moet aan de volgende parameters:

- Besturingssysteem Windows XP / Vista / 7;

- CPU Intel / AMD dual-core 2. 0 GHz;

- Video GeForce8600 GT 256MB / ATI (AMD) Radeon X1950 256MB;

- 1GB RAM

- Vrije ruimte op de harde schijf 6 GB.

Dus, krijgen in een onbekende wereld van de toekomst, moet je weten dan te maken hebben met. Ten eerste, moeten we zeggen dat u het recht hebt om te kiezen voor zichzelf het beroep. Grimlands spel biedt een dergelijk beroep als een rover, een wapensmid, een slager, ingenieur. Welke lijn zal ontwikkelen, hangt af van jezelf en je voorkeuren. Ten tweede, moet u begrijpen dat wapens en voertuigen moeten worden verbeterd en aangepast om ervoor te zorgen dat de punten in uw bezit waren echt effectief. Transport is verdeeld in twee hoofdtypen: Humvee en sensor. En hier is hoe ze te vullen - het verzorgen van elke individuele speler. Relatief betaalbaar wapen keuze echt breed. Je zal spelen in Grimlands, en het gebruik van geweren en pistolen, machinegeweren en geweren en revolvers, en machetes soort Nozhov, machetes, boksbeugels, honkbalknuppels. Ten derde moet je niet uit het oog verliezen van het feit dat de verworven vaardigheden vereisen constante aanvulling. Als u stopt met elk niveau aanzienlijk daalt, en, omgekeerd, die vaardigheden die het vaakst gebruikt, zal voortdurend evolueren. En ten vierde - dit is natuurlijk, het constante deel aan gevechten met andere spelers botsen met gemene mutanten bestrijding gevaarlijke acteurs norovyaschie gekregen weg vitaal verworven. PvP systeem met zijn verscheidenheid. Gevechten vinden plaats in absoluut alle locaties. En als u toch een beetje sensatie - beneden in de donkere kerkers. Maar let op dat er hebben oh hoe moeilijke tijden!

Elk gezondheid vereist de aanwezigheid van bepaalde materialen. Zonder de middelen beter zitten en nooit rock de boot. Zorgen voor alle noodzakelijke aanwezigheid is niet zo moeilijk als het lijkt op het eerste gezicht. Na heel veel dingen rond, waaronder kunnen ophalen en glas zal zijn, metalen, elektronisch afval, plastics, bio-afval.

Grimlands je kunt spelen en als onderdeel van een clan. Er zijn bepaalde aspecten die gecoördineerd team actie vereisen. Dit bijvoorbeeld bouw of bescherming van belangrijke objecten. En het is niet het enige voordeel van het creëren van allianties. Samen daadwerkelijk zal gemakkelijker zijn om vast te houden aan een dergelijke harde wereld, het verkrijgen van de nodige hordes mutanten te vernietigen middelen.

Als je proberen om een ​​korte lijst van de voordelen Grimlands online, dan is de dynamiek van de gebeurtenissen, grote crafting systeem, een uitgebreid systeem van vaardigheden, modificatie en het vervoer van wapens. Join snel naar de virtuele gemeenschap en stem zelf een product van plussen Drago Entertainment. Wees niet bang voor teleurstelling, voordat je het waard project! Geniet van uw gezondheid!

 

Grimlands online registratie