Bladwijzers

Guild Wars

Alternatieve namen: Guild Wars

Spel Guild Wars is een gratis multiplayer online role-playing game. Dit spel werd ontwikkeld in fantasy stijl. Gratis Guild Wars, want het is volledig afwezig abonnee vergoeding.

Voor het spel Guild Wars Russische versie is nog niet ontwikkeld, maar misschien binnenkort kunt u de interface van het spel Guild Wars in het Russisch te zien.

Guild Wars computerspel kunt u het downloaden op een website die deze toegang biedt. Merk op dat u gratis kunt downloaden GW ook via torrent.

Voordat je begint te spelen Guild Wars, controleren of uw computer voldoet aan de systeemvereisten voor het spel:

1) 800 MHz - Processor.

2) 256 MB - RAM.

3) 3 GB - vaste schijf.

In spel Guild Wars speel je op verschillende locaties spel. Sommige van deze zijn hieronder beschreven:

1) Basic gaming ruimte - is de belangrijkste ruimte. Het omvat het eiland gevechten.

2) Game Space Prophecies - het predkatastrofny Ascalon en het continent genaamd Tyria.

3) Game Space Factions - een continent genaamd Kant.

4) Game Space Nightfall - het omvat Elona continent en het menselijk lijden.

In spel Guild Wars karakter is het belangrijkste kenmerk van zijn beroep. In dit spel kun je je personage kiezen om de volgende beroepen:

1) Base beroep - ze zijn eenvoudig en kunnen worden geselecteerd voor elke groep. Deze groep omvat: Warrior, Ranger, Monk, Necromancer, Elementalist, Mesmer en.

2) Beroepen Factions - kan de belangrijkste (primaire zijn) alleen de personages die het spel in Factions gestart. Gegevens beroepen omvat: Assassin en Ritualist.

3) Beroepen Nightfall - deze beroepen kan grote worden (major), alleen personages die het spel in Nightfall gestart. Gegevens beroepen omvat: Dervish en Paragon.

In elk beroep zijn er vier of vijf attributen.

In spel Guild Wars beroepen een teken kunnen verschillende redenen zijn: grote en kleine. Vanaf het centraal beroep hangt veel: uiterlijk van het personage, zijn kleren, runen, die beschikbaar zijn voor hem en anderen

Ook in het spel Guild Wars personage heeft andere kenmerken:

1)                           Experience - een indicator van succes of vaardigheden tijdens het spel worden ontwikkeld

2)                           Level - een maatregel die het karakter geeft na een bepaald nummer gekozen ervaring.

3)                           Hit Points - laten zien hoe gezond je karakter. Punten kunnen worden verwijderd, als je karakter is beschadigd in de strijd. In de vroege spel gezondheid is 100.

4)                           Punten van energie - worden hersteld automatisch gebruikt tijdens verschillende acties.

5)                           Ervaring punt - het wijst waarvoor u vaardigheden kopen van leraren. Skill-punten je krijgt voor de missie.

6)                           Punten attributen - je ze over de niveaus en sommige quests.

GW spel is rijk aan functies en mogelijkheden uniek karakter quests. Leer de regels van het spel Guild Wars, voordat u begint te spelen.

Dompel jezelf onder in deze ongelooflijke wereld van veldslagen en confrontaties. Leid je kant naar de overwinning, waaruit blijkt dat je een echte leider.

 

Guild Wars