Bladwijzers

Guild Wars 2

Alternatieve namen: Guild Wars 2

Spel Guild Wars 2 - client multiplayer adventure game genre fictie. Gebruikers zullen krijgen in de wereld, waar sprake is van een roer vanwege de verschrikkelijke ontwaken draak. Er werd aangenomen dat dit ding nooit wakker, maar het onverwachte gebeurde. Bovendien, nu de Dragon geaccumuleerde zoveel macht dat te verslaan zou uiterst moeilijk zijn. Hij wil vernietigen alle leven in een fantasie wereld, zijn woede kent geen grenzen en trade-offs. Alleen dappere harten kan zo'n gevaarlijke stof uit te dagen. Als u voor deze ingewikkelde zaak, in gedachten houden dat de Dragon te krijgen is niet makkelijk. Eerst zullen dwalen door de wereld, het uitvoeren van een verscheidenheid aan taken, een stelletje monsters te vernietigen, niet iemand die een moeilijke beslissing die het lot nemen. In Gilde Wars 2 online Jijzelf bent het creëren van je toekomst. Veel hangt af van je acties, want ze zijn en uw persoonlijke geschiedenis. Overigens gebeurtenissen voortdurend op de locaties en zelfs ongeacht of er iemand is of niet. Dat wil zeggen, als op een gegeven moment kom je in een situatie die beslissende actie, betekent dit dat het is gebeurd omdat je er precies wanneer het evenement moest gebeuren. En hier is wat er gebeurt na het hangt af van je gedrag. U bent vrij om de taak te kiezen, die zal overnemen en negeer degenen die onnodig of gewoon niet aangetrokken tot je lijkt. Deze gameplay geeft spelers een gevoel van vrijheid, en wat lokt vele avonturiers urgente beruchte beperkingen. Betalen voor een klant, kunt u genieten voor een lange tijd de mogelijkheid 2 te spelen Gilde Wars in mijn vrije tijd.

Installatie cliënt alvorens Gilde Wars 2 registratie. Akkakunta naam adres e-mail. Je hoeft alleen maar een wachtwoord aan te maken. Merk op dat de overeenkomst onvoorwaardelijk wordt aanvaard. Kennis te maken met de regels van het gebruik van project bezoek de officiële site. En een ander belangrijk punt - systeemvereisten. Voor gameplay zullen de volgende parameters nodig:

- Besturingssysteem Windows XP / Vista / 7; [ _19_]

- CPU Intel Core 2 Duo E 6550 2. 33 GHz / AMD Athlon 64 X 2 5600 +,

- Graphics NVIDIA GeForce GT 240 / ATI Radeon HD 4670,

- Hard Drive 14 Gb;

- RAM 2 Gb .

Vanaf Gilde Wars 2 te spelen, kun je kiezen voor jezelf een van de beschikbare rassen. Stelt vijf races, elk met hun eigen kenmerken. We kunnen niet zeggen dat elk ras is beter en wat slechter. Voor-en nadelen zijn helemaal niet, maar het is waarschijnlijk het beste. Net als in de natuur niets is perfect, je waarschijnlijk ook niet wilt een bepaalde uitvoering van een aantal positieve eigenschappen te beheren. Dus, mensen, Asura, Norn, Charr en Sylvari worden uitgenodigd om mee te gaan. Voorts is het mogelijk een aantrekkelijk handel selecteren. Denk na over wie je zou willen zijn - een Warrior, Ranger, Elementalist, Engineer, Necromancer, Guardian of Thief? Onmiddellijk wil zeggen dat soms kun je doen wat het ook is dat vertegenwoordigers van andere beroepen, maar hebben nog steeds te evolueren in lijn met de gekozen.

Game GW 2 - is, bovenal, diversiteit. Alles wat er gebeurt zeer snel, leuk en maakt een onvergetelijke indruk. Het spel is echt veelzijdig en het is onmogelijk om een ​​lijst van alles wat je te wachten staat in de virtuele wereld van kleurrijke Guild Wars 2, dus beter om te proberen en beoordelen van de verdiensten van het project. Nou, zoals ze zeggen, welkom!

 

Guild Wars 2 online registratie