Bladwijzers

Alternatieve namen:

Gunz Game 2 - een voortzetting van interessante computerspel. Het is het tweede deel van de beroemde Koreaanse spannende spel Gunz.

Gunz 2 is een spannende online browser-based spel, dat is een krachtige physics engine voor de game-style shooter, die niet aanwezig is in elk ander spel van deze stijl.

Sinds 2 Gunz Online beschouwd browser spel, moet je de meest richten hun aandacht op de toegang tot het internet. Om dit spel werkte goed, controleer uw pakket configuratie die u wanneer u het internet verbinden gekocht. Voor dit spel, moet de snelheid van het internet voldoen aan 100 Mbps.

Indien echter op het probleem dat u ondervindt problemen, dan richt de aandacht op de capaciteit van de computer. Parameters moeten niet minder dan die welke beschreven zijn hier:

1. Geheugen (RAM): 1 GB.

2. Processor: Intel Dual Core (2. 0 GB)

3. Videokaart: GeForce 6600

4. Harde schijf (Vinchestr): minstens 3 GB.

In Gunz 2 registratie geen verschillen op het vermogen om te registreren op een andere site te presenteren. Om u te registreren in het spel Gunz 2 om de volgende informatie in een speciale vorm schrijven:

1. Uw gebruikersnaam.

2. Wachtwoord nodig om uw account te beschermen.

3. Uw e-mailbox.

Dit zijn de belangrijkste punten die worden gesteld op de site. Op dit moment is er geen mogelijkheid om te registreren, maar je kunt proberen om te registreren via de populaire sociale netwerken - Twitter en Facebook.

Speel Gunz 2 je wil, het herkennen van de volgende informatie over het spel:

- De klas game mode, die een verscheidenheid aan vaardigheden en productiviteit met meerdere klassen van wapens voorziet, zodat u kunt bouwen en verbeteren van het karakter van de stijl te creëren voor zichzelf de originele gameplay.

- U kunt plezier beleven aan het feit dat je karakter meer complexe acrobatische kunnen implementeren sprongen en springen naar waar je wil gewoon.

- Dit spel heeft een lichte niveauregeling.

- De mate verschillende trucs Gunz 2 is veel hoger dan de versies die eerder kwam.

- Dit spel maakt gebruik van de extremal functies.

- Het uitgebreide aantal wapens - twee soorten.

In Gunz 2 play u, vechten met het kwaad bedrijven, die onder de controle van ondergeschikten, met vermogens die niet beschikbaar zijn voor gewone mensen zijn. Deze wezens zijn niet goed en ze pritamanno ijdelheid.

U kunt geen zorgen als je net begonnen met stijl - een shooter. Dit spel is zo simpel dat het geen uitleg nodig.

Tot op heden is dit spel is niet in de operatie. Release datum gepland voor eind 2013. Bovendien is niet bekend of het spel Gunz 2 is in het Russisch.

Gunz 2 Online - is een spannend spel dat veel mensen al te wachten op zeven jaar. En deze verwachting moeten voldoen aan de verwachtingen. Binnenkort kunt u plezier beleven. Wij hopen dat u het geduld om te wachten tot het spel Gunz 2 en dat het spel zal zeker de aandacht van elke gevorderde gamer en gewoon nieuwsgierig speler winnen.

 

Gunz 2