Bladwijzers

Guint: The Witcher. Kaartspel

Alternatieve namen: Gwent The Witcher Card Game

GVINT: The Witcher. Kaartspel - sinds 2015 kwam het single-player rollenspel "Gloss 3: Wild Hunt" uit, duizenden spelers doordrenkt met avonturen van de charismatische witcher Geralt. Velen vonden vooral het kaartspel ingebouwd in de hoofdverhaallijn en, zoals ze zeggen, volgens de "talrijke verzoeken van de werkende mensen", werd een sterke beslissing genomen om het als een afzonderlijk project te publiceren. Nu is de game Guint: The Witcher. Het kaartspel werd eindelijk beschikbaar in 2017 en blijft evolueren. Beschikbaar op platforms:

  • Xbox One
  • PC
  • PlayStation 4

veldslagen verdwijnen niet.

Als je het spel GVINT: The Witcher speelt. Kaartspel, het is duidelijk dat het lijkt op een voorkeur of brug. De gameplay komt erop neer dat de deelnemers, en misschien 2 tot 2, de perfecte combinatie van kaarten verzamelen, wat het leger symboliseert dat op een echt slagveld vecht. Er zijn krijgers op de voorgrond, verre grenzen en boogschutters. Hoewel de stijl van het spel niet veel is veranderd, is het ontwerp van de afbeelding aanzienlijk verbeterd.

Er zijn vijf facties en elk heeft zijn eigen karakter:

  • Nilfgaard terwille van het verstoren van de plannen van de vijand ga naar enige trucs, onder meer een regime van diplomatie, gewoon om hun eigen voorwaarden op te leggen. In de tussentijd penetreren hun spionnen de achterkant van de vijand en tekenen ze een combinatie van kaarten.
  • Dieren zijn verschrikkelijke wezens, klaar om zelfs hun familie te verslinden, als het hun kracht vergroot.
  • Skoy taels zijn lenig, houden van hinderlagen en partizanen. Face-up kaarten worden pas geopend nadat de val is gesloten.
  • Skellige ziet speciale eer, moed en kracht in de dood. Soms sturen ze opzettelijk hun eigen strijders naar het dumpen, wetende dat ze na terugkomst nog sterker worden.
  • North Kingdom houdt alles onder controle. Maar wanneer kaarten goud worden, zijn ze onkwetsbaar voor vijandige spreuken.

Om een ​​sterk pak te verzamelen, moet je 30 kaarten selecteren, let op hun kenmerken en van welke factie.

Nu al kun je GVINT: The Witcher downloaden. Kaartspel gratis, en sluit je aan bij het aantal enthousiaste spelers. Je krijgt 10 kaarten bij de hand en volledig willekeurig. Zelfs voordat het gevecht begint, kunnen drie van de ontvangen kaarten worden ingewisseld. Naast soldaten van verschillende typen, is er ook een leider in het leger, die, onder de rest, zich onderscheidt door zijn speciale talenten. Er zijn ook kaarten die een versterkend of omgekeerd verzwakkend effect op de omgeving kunnen hebben. Slim toepassen, vormen een uitstekende combinatie die de verdediging van elke tegenstander kan binnendringen. De deelnemers aan de wedstrijd moeten drie ronden doorlopen en na elke ronde wordt de winnaar bekendgemaakt na het tellen van de punten van de verzamelde kaarten. In de tweede ronde kun je bovendien twee kaarten krijgen en in de derde alleen, dus je moet goed overwegen hoe je ze het beste kunt toepassen.

Als je teruggaat naar de vergelijkingskenmerken van Gwint in de Wild Hunt en in deze game, kun je zien dat de detachementen extra kwaliteiten hebben, evenals de eigenschappen van facties en leiders zijn veranderd. Naast de gebruikelijke kaarten verschenen er extra, niet alleen voor personages, maar ook voor verschijnselen. Er zijn bijvoorbeeld epidemieën beschikbaar om de zwakste vijanden te vernietigen.

V GVINT: The Witcher. Kaartspel dat je met echte spelers kunt spelen en naar het toernooi kunt gaan om te vechten in een ratingmatch. In het laatste geval krijg je natuurlijk roem en titels alleen als je een goed resultaat laat zien.

GVINT: The Witcher. Kaartspel is begiftigd met het hoofdkenmerk van deze gokplezierkans om tegenstanders van de val te regelen, te bluffen en te handelen met sluwheid.

 

Guint: The Witcher